reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

A ja dzis sie wkurzyłam troszke. byłam w aptece i wykupowałam leki na recepte nie dla siebie tylko dla sasiadki i przy okazji chcialam kupic dla maksa dobry krem z duzym filtrem bo słońce bedzie coraz wieksze. no i mówie do farmaceutki co potrzebuje. ona mi dała wszystko co chciałam i do zapłacenia miałam ponad 100zł. wiec zapłaciłam bo myślałam ze tyle kosztuja te leki z recepty. ja przychodze do domu no i przyszła ta sasiadka zeby mi oddac pieniadze za te leki ja patrze na paragon a ta flądra z apteki wcisneła mi krem z Mustelli dla dziecci i niemowląt za 80zł. Ale byłam zła. Fakt ze ma filtr 50 UVA UVB no ale to troszke za duzo kosztuje:-:)-(

WOW:szok::szok::szok::szok: 80 zeta za krem:szok::szok::szok:

A ja dzis poszłam wymienic buciki małego i teraz mamy pomaranczowe trampeczki bo inne nie pasowały:-D:-D:-D ciekawe do czego je załoze:-p

reklama
Ja tez musze Jaguśce krem kupic bo dziś sie spiekła i jest czerwona i marudzi.Maxio będzie zadowolony z mustelii fakt że kosztuje ale to są naprawde skuteczne kosmetyki.de was dalej poczytać na tym wątku bo ja mam takie zaległości że łoooooo.

Strasznie drogo. Ale fakt, że dobre są te kosmetyki.
W ciąży używałam do biustu - REWELACJA!

A ja dzis poszłam wymienic buciki małego i teraz mamy pomaranczowe trampeczki bo inne nie pasowały:-D:-D:-D ciekawe do czego je załoze:-p

Chciałam małej buciki kupić, ale w sklepie z ubraniami dla dzieci nie mieli rozmiaru!
Tylko takie do 6 m-cy. ABSURD!

Pomaranczowe trampeczki do dżinów będą pasowały...zreszta dzieci ładnie wygladaja jak są na kolorowo ubrane.:tak:

A mój dostał od mojej koleżanki z belgii zielone trampeczki niby do 6 miesiąca i są dobre jeszcze. nie trafi za tymi rozmiarami.
Mój brat chce Maciowi kupić na pół roku taki jeździk
SUPER JEźDZIDEłKO JEEP BABY MIX - !!! (590385049) - Aukcje internetowe Allegro
mam pytanko może któraś z was się orientuje od jakiego wieku takie coś sie przydaje?

Ja małemu tez chce kupic taki jezdzik. Mi sie wydaje ze jak mały bedzie bardzo stabilny napewno sprawi mu on frajde:tak: Ja na dzien dziecka chce kupic;-)

reklama
Do góry