reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
tez wczoraj je oglądałam:tak::tak::tak:
KASIU sliczne to wszystko :-)

Wczoraj kupilam takie buciki:-) nowe za 5 zl w sklepie dziecinnym
:-)
ImageShack - Image Hosting :: 090401165850.jpg
Ja miałam podobne i mojemu nózka nie weszła:((

Magdziunia bardzo fajna ta kurteczka i ja musze o szlafroczku pomyslec. A pajacek przesłodki to zes te dzieci ładnie wychowała ze takie prezenciki robia:rofl2:

Te jeździdełka bardzo fajne. Ale Tuśka to chyba dopiero na pierwsze urodziny dostanie coś podobnego:tak:

Dorotka buciki rewelka!:-) Jak ja bym chciała Tusinie móc takie ubrać:-( Ale ona wszystko ze stóp ściąga - nawet skarpetki! No i ta cena! Super!:tak::tak::tak::-D

Magdziunia ciuszki eleganckie:-) Dzieci Ci takie prezenty dają dla Sebcia. Miło bardzo:tak: Obejrzałam Wasze zdjęcia: Sebcio wypisz wymaluj Mamusia:tak::tak::-D I te oczka takie uwodzicielskie. ;-)

Mama Maksa Aaaaaale szlafroczek:-D:-D:-D Fajniusi

reklama
Do góry