• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Dagne, my mamy takie coś, w sumie to gryzak :) dodam, że zapłaciłam za niego na allegro 17,99zł, a w sklepie z zabawkami są one ze 9,99 zł :/

5857.jpg

kota mam ten sam gryzak z Nuby co TY :-) Ja dałam za niego 3,99 funta.

A mam pytanko co ile zmieniać siatki w takim gryzaczku na nowe bo widziałam ze są do kupienia pakowane po 3 szt.

Tofika - na allegro są po ok 100zł nowe, używanych nie znalazłam.

Sosnowiczanka - podam linki do allegro , bo nie chce mi się fotek robić;) Ja kupiłam używane w stanie idealnym.
TOMY projektor uspokajacz do łóżeczka używany (2470193722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Muzyczny ślimak - 1-2-3 - Fisher Price (2465771199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

e-zabawki FISHER PRICE SŁONIK Z KLOCKAMI 0244 (2452792459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Właśnie doszedł dziś ten sam gryzak Nuby- ja kupiłam za 17zł, ale z dodatkowymi siateczkami 3 sztuki. Jeszcze go nie wypróbowałam.

Ja jutro wypróbuję ten gryzak, to dam znać.

Sosnowiczanka - ojj fakt , karuzela super . Jestem zadowolona z tego projektora, Bartek zainteresował się obrazkami co się wyświetlają i muzyczka chyba go uspokaja , światełko nie jest bardzo mocne. Wieczorem mu włączam , to sobie potrafi i do 20 minut poleżeć i pobawić się przy tym. On nie zasypia w łóżeczku sam , więc w tym temacie nie wiem czy działa;-)

reklama
Alan tez nie zasypia sam, tylko przy cycku po czym go odkladam do lozeczka. Ale jak w nocy czasem sie obudzi to pilotem wlaczam karuzele i usnie, nawet z łóżka nie musze wstawac, dlatego szkoda mi tej karuzeli, póki co nie planuję sie jej pozbyc, ale kupie tez ten projektor co ty, mam nadzieje ze sie zainteresuje choc troche:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry