• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dorotar- tu masz link PromoBaby.pl ta pacynka byla jeszcze w promocji ale jej nie ma w tej gazetce jak naladuje aparat wkleje fotke:) kosztuje tyle samo co te zabawki

Wrzucam fotke naszej pacynki:)

pac.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
wkleję dokładnie ten link co Phelania, bo mi tel odmawia posłuszeństwa i nie chce zdj przesłać na lapka :)
To ta żaba po lewej, wysoka jest na ok 25cm :) i nie mogłam się Jej oprzeć. Oprócz niej była ta pacynka, co ma Phelania, taka jakaś kura/kurczak, co drga, pacynka piesek, piłki-grzechotki i książeczki szeleszczące, ale żabie oprzeć się nie mogłam :) może dlatego, że czasem mówię do Kali - żabuś :)
PromoBaby.pl

Ja dziś kupiłam kurczaka zawieszkę z Biedronki, byliśmy po pieluchy i tez nie mogłam się powstrzymać. Nie było już wyboru za dużego . Zawiesiłam mu w łóżeczku , zaraz go kładę , to będzie miał niespodziankę;-)

a ja dzis zakupilam w lidlu komodke na zabawki. a wlasciwie taki stojaczek z tekstylnymi pudelkami
nie tanie ale w sam raz do przyszlego pokoju

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry