reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Patrzcie, co wczoraj dorwałam dla Młodej w H&M

DSCN6189.jpg
Kota, pamiętam, jak pisałaś, że uwielbiasz sowy, ja chyba pomału też wpadam w sowi szał ;-) To już 3 rzecz Elenki z tym motywem.

Dziewczyny szykujemy sie do zakupu spacerówki? Patrze w tym necie ale krew mnie zalewa wszystkie nie maja za specjalnych opini:-(podoba mi sie ABC DESIGN GIRO,PRIMO,AMIGO musze je zobaczyc na zywo....patrzylam na Maclareny czemu one takie drogie:szok:a z wygladu nie za specjalne....

reklama
Wklejam fotę butków jakie kupiłam Ninie za 15zł na giełdzie ;P od Babki, która sprzedawała ubranka po swojej wnusi ;) Nieużywane. PA211053.jpgW środku mają takiego misia jak Emu. Są od 12-18 miesięcy. Na Ninę trochę jeszcze za duże ale jak się założy rajtki grube i skarpetki będzie akurat, choć nie wiem czy będziemy je zakładać ale są jakby zaszła taka ewentualność

Do góry