reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

oglądałam w zwykłym sklepie wózkowym u nas w mieścince, niestety bez Q, nie chciałam go w taki ziąb targać, podjechałam pod sklep jak wracałam wczoraj z pracy i akurat mieli ten wózek, ale cena z kosmosu 939zł!! :-D
kupiłam więc przez net, jak dojdzie to dam znać, jak się sprawuje, mam nadzieję, że Kubin będzie zadowolony z nowego KUBOWOZU (tak, tak, to nasza nazwa na wózek) ;)

reklama
Mi podobają się maclareny ale nie wiem czy kupić bo jak pojawi się nam drugie bobo (haha już o tym myśle a póki co coś nam nie wychodzi) to wtedy chyba bardziej przyda się wózek 2osobowy???
Ake jestem ciekawa opini o tym peg.

Inka rozwaz powaznie zakupow podwojnego wozka:)
Roznica miedzy dziecmi bedzie duzo wiekszaniz u mnie, bo u mnie jest 13 miesiecy a Marika nie chce jezdzic juz w wozku prawie wogole, wiekszosc na nozkach. A jak idziemy gdzies na dluzsza trase to jednak juz z P to bierzemy wozek ale Marika wiekszosc czasu i tak na swoich nozkach biega

Mła może właśnie taki jeździk?? Ma 2 opcje. Młody wczoraj dostał taki od dziadków (wrrrrr kolejny prezent, którego z nami nie uzgodnili) ale póki ci to przewraca go i bawi się kołami. Przyjdzie czas i może zacznie na niego siadać albo pchac.
Mamy tez typowy pchacz Chico i Młody go lubi, podobnie jak Macius Żabci chodzi już sam ale z pchaczen tez chętnie.

INKA wybacz ale wydaje mi się, że trochę przesadzasz, że dziadkowie powinni każdy prezent uzgadniać z Wami, ja rozumię, że coś może Wam się nie podobać. Ale ja bym się cieszyła, jak moje dzieci by dostawały prezenty od rodziny męża a nie narzekała na to. W końcu prezent to prezent.
Powinnaś docenić to, że dziadkowie interesują się wnukiem. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dorotar owszem cieszę się,ze dziadkowie kupują mu prezenty ale są to drogie rzeczy (podobnie jak krzeselko które dostał) i nie koniecznie przydatne albo np zdublowane. Co innego drobna rzecz typu grzechotka, autko czy ciuszek...

Mła my mamy taki
SKUTER-CHODZIK PLAYSKOOL 2w1 od HASBRO - KURIER!!! (2753734006) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Alan dostal w prezencie i fajny jest bo ma dwie funkcje chodzika i jezdzika :)

Izu a jak to sie stalo ze ukradli wam wózek?????????????

Wczoraj w CCC kupilam Alanowi buty :D Takie :
Katalog: Dzieci / Mickey&Friends / 302016
Dal sobie w sklepie przymierzyć, wiec wzięlam. Ale w domu jak mu zalozylam to byl jeden wielki ryk. Nie chcial nogi na podlogę postwaic w bucie. No mam jednak nadzieje ze z czasem sie przekona :)

Sara dostała od Tatusia taki prezent...(jest w drodze)VTECH INTERAKTYWNY CHODZIK GAWĘDZIARZ PCHACZ PL (2740906870) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A,że mąż nie uprzedził,że coś kupił bo to miała byś niespodzianka...to ja zamówiłam...
FISHER PRICE M9523 CHODZIK PCHACZ WÓZEK DLA LALEK (2758453712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i mała sama nie bedzie wiedziała,którym się zająć;-)
Tak to jest jak się robi niespodziankie bez uzgodnienia...

reklama
majeczka mamy tego samego pchacza vtech i jest super :-)

A ja dzisiaj poszłam sobie coś kupić a kupiłam młodemu :-)

Gumiaczki troszkę większe będą na wiosnę ale nie mogłam ich nie kupić przecena była z 10 F na 3 F w mothercare :-)

Załączniki

• IMG_9440.jpg
    IMG_9440.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_9441.jpg
    IMG_9441.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_9442.jpg
    IMG_9442.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_9443.jpg
    IMG_9443.jpg