reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ja nie będę kupować niani (bo mała będzie z nami w pokoju) ani monitora bo myślę, że to kolejny wymysł firm, które chcą zarobić na schizujących mamach, a chyba co za dużo to nie zdrowo. Nikt kogo znam nie miał takiego monitora i nikomu nie był potrzebny. A produkują nawet jakieś sprzęty co rozróżniają 9 rodzajów płaczu dziecka (Czy głodne, czy siku czy co tam) i jak ktoś ma za dużo pieniędzy to może wszystko kupić.

A ja miałam monitor oddechu,kupiliśmy kiedy Matt miał raz bezdech.Wystraszyłam się nietęgo i kupiłam.Później tylko raz nam alarmował,ze z młodym jest coś nie tak,ale przydał się dośc długo bo miał też funkcję niani i lampkę nocną.:tak:
Po wyrośnięciu młodego sprzedałam i nie kupię,no chyba,że znowu taka akcja się przytrafi.
Bez niani sobie życia nie wyobrażam bo dziecko będzie na piętrze spało :tak:

A to moje skromne początki. Nie mogłam się powstrzymać :) Te wszystkie skarpeteczki, bluzeczki i inne cuda są takie słodkie, że mimo postanowienia wstrzymania się z zakupami do września i tak pękłam :)

Emi.jpg

Ja poszłam dziś polować na ciuchy i upolowałam kurteczkę :D Było pełno śpiochów i bodziaków, ale tych w rozmiarze 0-3 mam już chyba aż za dużo... Za to kurteczka jest super, naprawdę cieplutka i milutka w dotyku...

IMAG0011.jpg

A żebyś wiedziała Asieńka! Kupowanie tych dziewczęcych łaszków sprawia naprawdę dużo przyjemności. Mam nadzieję, że docenią to szczególnie te z nas, które jeszcze nie do końca zaakceptowały fakt, że jednak będzie dziewczynka :)

Freiya, kurteczka dla Emilki wymiata! :)

wyobrażam sobie:):) jakie to cudowne kupować ciuszki dla małej księżniczki:):) chociaż przyznam, że kupowanie ciuszków dla mojego małego eleganta też sprawia mi radość i przyjemność...

Mła wrzesień za 3dni...to prawie tak jakby już był bo gdyby te Twoje zakupy wypadły na miesiąc luty (28dni) to byłabyś w pełni usprawiedliwiona;-)
Wszystkie zakupy w tych "olbrzymich " rozmiarach dają dużo radości.Czasami to mi się kojarzy z dzieciństwem i ubieraniem, przebieraniem lalek -porównywalna radość;-)
Do mnie też dzisiaj dotarły te darmowe testery z Johnson & Johnson ,ale to wszystko pięknie pachnie dzidziusiem....

Ostatnia edycja:
reklama
Mła śliczne ciuszki i tak długo wytrzymałaś bez kupowania, a już prawie mamy wrzesień pozostało 3 dni więc podziwiam i tak wytrwałości w czekaniu =)

Freyia śliczna różowiutka i na pewno bardzo mięciutka kurteczka =)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry