reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
dziewczyny, super zakupy, widzę, że im bliżej grudnia, tym bardziej szalejemy :-) i chyba słusznie.

ja strasznie zmęczona dziś wróciłam z pracy, a tu moja mama mi zrobiła mega niespodziankę i takie oto cuda Kubuś od niej dostał:

a to moje "stare" Kubusiowe zakup, których jeszcze nie zdążyłam tu wrzucić:

podgrzewacz upolowałam używany na allegro za dosłownie parę groszy, a wygląda, jak nowy!
śpiworek jest razem z kompletem pościeli, wybaczcie, że taki wygnieciony, jeszcze nic nie prałam i nie prasowałam, chodziło mi o pokazanie koloru.

i album maluszka, który zaczęłam już wypełniać :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, super wszystkie zakupy!!
DoMisia, Twoja Basia będzie miała jak w raju - super to wszystko razem wygląda:tak:
Kota, te kocyki są przesłodkie..no i albumik klasa..ja taki miałam dla Marysi, a dla Marty tez planuje zakupić. Fajnie jest potem wypełniać, no i wracać do różnych wspominek..nieraz się łezka zakręci w oku, jak ten czas szybko ucieka!!!

Dominisia świetny pokoik czeka na Twoją Kruszynkę :-)

kota super zakupy i prezencik, a album świetny :-)

A ja dzisiaj nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam w sklepie smoczki i wzięłam dwa ponieważ nie znam jeszcze płci a są takie ładne :-)
IMG_1823.JPG

Jejku Mamusie,ale śliczne rzeczy kupujecie dla tych swoich Kruszynek i jakie pomysłowe niektóre zakupy.Zauważyłam,że w tym "sezonie";-)w większości dominuje trend :ciemne łożeczko+kremowa pościel-ładnie się to prezentuję.
Ja dzisiaj dla moich dziewczynek zamówiłam na allegro materace i u tego samego sprzedawcy prześcieradełka.Jestem b.zadowolona bo już jutro będę je miała w domu,a za przesyłkę zapł.tylko 15zł.
Danpol Materac 120x60x9 Gryczano Kokosowy LUX (1821448450) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj kupiłam dla siebie 2 pary spodni ciążowych jedne są czarne z takiej"eleganckiej"tkaniny,a drugie jeansy i jestem bardzo zadowolona bo przy moich teraźniejszych gabarytach znaleźć jeansy,wbić się w nie i jeszcze estetycznie wyglądać to naprawdę duży sukces;-)

Kota, mama sprawiła Ci świetny prezent :) Album też super. Widzę, że obie wystartowałyśmy w tym temacie ;)
Salsik, materacyki to kolejny duży krok zakupowy do przodu :) No i spodnie ciążowe! Rozumiem Twoją radość bo sama chwilę szukałam zanim znalazłam sensowne jeansy w dobrej cenie :)

reklama
Sosnowiczanka piękny ten kombinezon:-) i jak na nowy to cena rewelacyjna.

Wczoraj przyszło do mnie łóżeczko + pościel, noi do 22 składaliśmy wszystko. Jestem bardzo zadowolona, łóżko porządne, pościel bardzo dobrej jakości. Poniżej zamieszczam zdjęcia mojego kącika dla Basi, noi jest tam też komoda z przewijakiem z IKEI.
Zobacz załącznik 390875Zobacz załącznik 390876Zobacz załącznik 390877Zobacz załącznik 390878
DoMisia a można wiedzieć ile zapłaciłaś za tę komodę z IKEA? Bardzo mi się podoba ten kącik dla Twojej Basieńki,a zwłaszcza,że jest dla Basi-ja mam siostrzenicę Basię-słodka,śliczna i mądra Istotka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry