reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

A ja zaczelam robic pranie w Loveli i powiem wam ze jak dla mnie to zapachu odstraszającego nie ma, chociaz pachnący tez nie jest, proszek jak proszek , po prostu :) Jak mi sie skonczy to kupię jakis inny, ze czystej ciekawosci chociaz, zobacze jak pachnie.

reklama
Dzisiaj teoretycznie miałam być ostatni dzień w pracy i dostałam prezent na odchodne od współpracowników w postaci 2 rożków i 2 kompletów pościeli z ochraniaczami w komplecie. 30092011237.jpg30092011244.jpg
I jeszcze przyszła mi paczka z kombinezonem kupionym na allegro,pani gratis dorzuciła czapkę z rękawiczkami i spodnie sztruksowe w sumie za wszystko z przesyłką zapł.28zł.30092011246.jpg
Dobrze,że jest BB i doświadczone mamy które chętnie dzielą się informacjami z nadgorliwymi pierworódkami;-).Sama bym się nie odważyła prać dzieciakom w zwykłym proszku,ale skoro jest to powszechnie stosowane jak wynika z Waszych wypowiedzi to i ja będę odważniejsza w tej kwestii.Dzięki Mamuśki!

Ostatnia edycja:
Oczywiście się poryczałam bo mnie wzruszyli tymi podarunkami,a najlepsze jest jeszcze to ,że ja mój M.też dostaliśmy upominek w postaci koperty z zawartością za którą mamy sobie coś kupić do domu,żebyśmy,a zwłaszcza ja nie zapomniała o moich funfelach i funflach z pracy:tak::zawstydzona/y::-)

Ostatnia edycja:
Salsik, ale to miłe! Zachowanie Twoich kolegów z pracy świadczy nie tylko o nich, ale również o Tobie. I to bardzo pozytywnie :)
Co do Twojej znajomej, która miała Cię zastąpić - spróbowałaś i miałaś dobrą wolę. Często w takich sytuacjach znajomi zawodzą i jest to bardzo rozczarowujące. Ciesz się jednak, że firma zadecydowała już na tym etapie - nie będziesz wysłuchiwała skarg w przyszłości. Doświadczyłam czegoś podobnego i to nie jeden raz, więc wiem, jak niekomfortowo się z tym czujesz.

Dziewczyny, pisałyście o drogich kombinezonikach, a Phelania wspominała o promocji w Realu. Byłam tam dzisiaj i kupiłam kilka słodkich bodziaków za grosze. Ale widziałam również kombinezoniki za 59 zł - brązowe i granatowe (str. 17 w gazetce http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/ )
Nie byłam w Tesco, ale tam również mają kombinezoniki - za 61 zł. W gazetce wyglądają słodko (str. 30) http://www.itesco.pl/promocje/gazet...xtra-rzeszow/29.09.2011-5.10.2011/gazetka.swf

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry