Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja zaczelam robic pranie w Loveli i powiem wam ze jak dla mnie to zapachu odstraszającego nie ma, chociaz pachnący tez nie jest, proszek jak proszek , po prostu Jak mi sie skonczy to kupię jakis inny, ze czystej ciekawosci chociaz, zobacze jak pachnie.
Dzisiaj teoretycznie miałam być ostatni dzień w pracy i dostałam prezent na odchodne od współpracowników w postaci 2 rożków i 2 kompletów pościeli z ochraniaczami w komplecie.
I jeszcze przyszła mi paczka z kombinezonem kupionym na allegro,pani gratis dorzuciła czapkę z rękawiczkami i spodnie sztruksowe w sumie za wszystko z przesyłką zapł.28zł.
Dobrze,że jest BB i doświadczone mamy które chętnie dzielą się informacjami z nadgorliwymi pierworódkami;-).Sama bym się nie odważyła prać dzieciakom w zwykłym proszku,ale skoro jest to powszechnie stosowane jak wynika z Waszych wypowiedzi to i ja będę odważniejsza w tej kwestii.Dzięki Mamuśki!
Oczywiście się poryczałam bo mnie wzruszyli tymi podarunkami,a najlepsze jest jeszcze to ,że ja mój M.też dostaliśmy upominek w postaci koperty z zawartością za którą mamy sobie coś kupić do domu,żebyśmy,a zwłaszcza ja nie zapomniała o moich funfelach i funflach z pracy:-)
Salsik, ale to miłe! Zachowanie Twoich kolegów z pracy świadczy nie tylko o nich, ale również o Tobie. I to bardzo pozytywnie
Co do Twojej znajomej, która miała Cię zastąpić - spróbowałaś i miałaś dobrą wolę. Często w takich sytuacjach znajomi zawodzą i jest to bardzo rozczarowujące. Ciesz się jednak, że firma zadecydowała już na tym etapie - nie będziesz wysłuchiwała skarg w przyszłości. Doświadczyłam czegoś podobnego i to nie jeden raz, więc wiem, jak niekomfortowo się z tym czujesz.