reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dziewczyny, gratuluję udanych zakupów.

ja kupowałam łóżeczko i materac gryka-kokos razem z łóżeczkiem od jednego sprzedawcy. pościel dokupiłam osobno od innego sprzedającego (wypełnienie+poszewki i ochraniacz), ale zapasowe poszwy kupię już u następnego sprzedawcy, tylko pięknych jest na allegro, że nie sposób się zdecydować!

reklama
Dziewczyny ja widze, ze u Was zakupowe konkrety, łóżeczka wózki ! Super, gratuluje udanych zakupów :)

U mnie juz praktycznie wszystko jest, łóżeczko z materacem i pościele i wypełnienie. Podwójny wózek udało mi sie upolowac juz jakis czas temu. W zasadzie to musze jedynie uzupelnic bielizne dla dzidziusia( pajcyki, skarpetki, rajtki) no i komplet kosmetyków i innych przyborów higienicznych ( mam juz sprawdzone produkty, więc nie musze sie zastanawiać nad wyborem). No chyba, ze zobacze coś, czemu nie będe mogła sie oprzeć :)
W sumie to dla maleństwa wszystko mam, wieksze zakupy sie szykują dla Błażeja, bo jego garderoba kurczy sie niemiłosiernie, tak to jest - dzieci rosna :D

Sosnowiczanka - mnie sie wydaje że śpiworek, który wybrałas jest OK, warto jednak zwrócić uwagę na parę szczegółów. Ważne, żeby były "dziury" przez które uda sie przeciągnąć pasy bezpieczeństwa z wózka. Fajnie jest też jak spiworek jest regulowany, tzn. mozesz odpiąć doł śpiworka, wtedy robi się on krótszy i idealnie pasuje do fotelika samochodowego. No i żeby ta górma część była ściągana wokół główki dziecka, zawsze to dodatkowa ochrona przed wiatrem itd.

mineralna ja mam 3 bo dostatalam i akurat jeden sprzedaje bo bez sensu...
mam taki jeden w calosci z nozkami a drugi taki spiworek trzeci tez spiworek wlasnie go sprzedaje...sobie zobacz..moze Ci wpadnie w oko...

Moim zdaniem lepiej wiekszy zawsze mozesz cos pod to ubrac grubszego i dziecku bedzie wygodnie.Moj Patryk mial przy wyjsciu kombinezonik nr 74:)

kota! pisalas przeciez ze masz oryginalny z tako spiworek,a jesli to ten co i ja mam to on jest regulowany, moze byc dluzszy i krotszy, i pasuej zarowno do kazdej opcji wozka jak i fotelik oraz sanek.. to po kiego grzybka ci drugi;p;p???? a gwarantuje ze jest w nim cieplo bo Kamilek juz ma sprawdzony prze zimę:)

reklama
widzisz Asko, jaka ja jestem zakręcona!!! dzięki Ci dobrz kobieto! w sumie racja, nie potrzebuję aż tylu tych śpiworków :D tylko teraz musze moją mamę przekonać, że naprawdę więcej nie trzeba :)) ona się zawsze tak cieszy z tych malutkich zakupów hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry