reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
Filipku
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ...

Aneta Tomek i Hubcio

Filipkowi
dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu oraz
conajmniej 100 wspaniałych lat
życzą
Jola, Sebastian i Mati

Dziękujemy cioteczki kochane za życzenia, za to, że pamiętałyście!!!!! Mam roczniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa tym moim syniem. Cały dzisiejszy dzień wspominałam wydarzenia sprzed roku. O tej godzinie jechałam na salę, o tej godzinie synuś się urodził, o tej godzinie się wybudziłam, o tej mi go przynieśli, a o tamtej już doił cycusia. I pochlipywałam po kątach ze wzruszenia. Mieliśmy małe przyjątko, a w sobotę duuuuuuuuuuże się szykuje. Filippo zachwycony bo w centrum uwagi, szalenie mu się podobało przystrojenie pokoju i prezenty. Super dzień.

Od nas też sto lat Filipkowi!

Aż się wzruszyłam, bo napisałaś samą prawdę Fogia - my za 5 dni będziemy przeżywać to samo...

Chociaz troszke spoznione to my również zyczymy Filipkowi stu latek, słoneczka i samych szcześliwych dni

Życzę Wam Kochane styczniaki roczniaki
Czarnych kotów na białych przypieckach,
burych kotów -
a może i białych...
byle były
i byle mruczały.

Życzę Wam także niskich okien
ze słonecznym, zielonym widokiem
a nad oknem - gałęzi kasztana
żeby kos miał gdzie śpiewać od rana.

Życzę rzeki i piasku przy rzece
na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach
drzew, na które dobrze się wspinać.

Życzę także Wam koca, nie-koca,
który sny Ci przynosi po nocach
taki koc spełnia wszystkie życzenia:
to się w okręt, to w wyspę przemienia...
bywa też latającym dywanem
by się znowu stać kocem nad ranem.

I co jeszcze?
Już chyba niewiele:
śmiechu w domu
i lodów w niedzielę
i przyjaciół najlepszych na świecie
i wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego co najlepsze.

reklama
Do góry