• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made nie ma u nas w sklepie pączków w weekend :-D to nie ja mam taki apetyt, to moje dziecko ma smaczki:-D

Karola pewnie, jakoś upchnę :-D widziałam dzisiaj to Twoje cudo, i aż mi się smutno zrobiło, że ja taki antytalent cukierniczy:zawstydzona/y:

reklama
Rurka ja jestem antytalent i mi wychodzi:)
Ale wiesz...jak będę 2 ostatnie weekendy marca jechać do Malborka to może Ci podrzucę marchewkowe i serniczek:)))

Boogie no muszem, mąż wraca z meczu i ma podłogi myć to ja sę posiedzę akurat :)

Karolina ja widziałam juz nie raz Twoje wypieki:zawstydzona/y: mi nawet ciasto z proszku nie wychodzi, dlatego nie robie, za to mój mąż robi takie cuda:szok: torta na urodziny zrobił takiego, że rodzina pytała z jakiej to cukierni. Teraz się leń zrobił i nic nie produkuje!

ooo takie cudo bym zjadła
Zobacz załącznik 441398

Made kiedyś na pewno :)

Rurka powiedz mężowi, że córuś chce ciasta, koniecznie ciasta pieczonego jego rękoma :)))

reklama
ooo widzę podróże :-p to ja zapraszam do Omży!!! :-D

kurcze, Wrocławia, to ja nigdy nie widziałam, Sosnowca też :confused: może trzeba by coś gdzieś kiedyś ;-) hahaha adresy Wasze znam, szykujcie się, bo nie znacie dnia, ani godziny :cool2::rofl2::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry