• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kotku Remi pół na pół, tzn lubi jak wozimy go w wózku, zasypia często, jak ja gdzieś wychodzę, to mama usypia go tylko tak... Ale przy cyczku się tak słodko śpi... :sorry:
a zmiana taktyki polega na tym, że nie karmię go przed drzemką, tylko wcześniej, a usypia z pełnym brzuszkiem, więc od dwóch dni powoli skutkuje :tak:

Melduję się równie WOLNA :))
Kocurku - sowę już wychuchałam....miałam się zabrać za następne, ale stwierdziłam
braki w podstawowym kolorze i zaniechałam :eek:
Mój Szanowny na wyjeździe, muszę ogarnąć całą trójkę :szok:
Jedno już śpi :huh:

Bogusiu - po czym wnosisz?

Dziewczyny czy koszula w cienkie paski+ spódnica z wysokim stanem, przed kolano może być???? Do sądu afkors...

Made dziękuję za PW...przepraszam, że nie odskrobię ale jestem trochę roztrzęsiona...
Jutro będę dawać znaki do Boogie na telefon...
Pewnie potrwa to trochę... :(((

Sol broszka doszła, ajlawiu:)))) Zapinam jutro, na szczęście:)))))
Daj znać na PW ile mam zapłacić.

MADE yyyyy mnie na dwójkę ledwie weny starcza, a choć to jedno pod sam sufit sięga, to obiad, śniadanko, pranie, ciągłe zaganianie do czegośtam itp. muszę JA :sorry: JAK TY TO ROBISZ ????????????

CAROLA brzmi gustownie i z klasą, a w ogóle CO TY SIĘ PRZEJMUJESZ ??? - przecież nie będziesz się sztucznie na szarą myszowatość kreować :dry: Masz być ubrana STANOWCZO - jak kobieta, która wie, czego chce! I być rzeczowa, nie daj się sprowokować - pełen Bogusiowy ZEN :blink:

Ostatnia edycja:
Olivka - najważniejsze żeby doopy nie było widać i dekoltu :-)))) choć nogi masz niczego
sobie, ale....sąd sądem, a sprawiedliwosc musi być po naszy stronie ! :-D
I koniecznie sms'uj do Bogusi :))

reklama
Bogusiu - po czym wnosisz?
:zawstydzona/y::zawstydzona/y: może zawiódł mnie mój nos... Ale pochodzenia imion Igor i Borys, jest chyba wschodnie, kotek rosyjski, no tak jakoś mi się skojarzyło, wyprostuj mnie jeśli się mylę :tak::sorry:

Paulina a Remi nie chce już spać na spacerach, za bardzo interesuje go świat, co dziecko inny przypadek ;-)

:tak: Karola :-puważam, że to bardzo na miejscu strój, klasycznie i profesjonalnie, nie musisz iść w worku pokutnym

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry