• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
potwierdzam z biedronki ladne byly te bodziaki, szkoda tylko ze u mnie juz same niedobitki zostaly jak pojechalam...mam nadzieje ze teraz 8 .03 kupie te bodziaczki co mi sie podobaja.

kocie chcialam jak nagrac ale jak oczywiscie jak zawsze w takich chilach kamera rozladowana:-/

a co do persow to zgadzam sie ze sa wredne, kiedys przyplatala sie do nas kotka perska , piekna byla ale calymi dniami chodzila po domu i mialczala, kuwete miala gdzies i ogolnie dzialala domownikom na nerwy.

hmm Rurka powiem ci tak, mój mąż jest konstruktorem opakowań z tektury-jego kolega z działu zajmuje się grafiką tych pudełek i ostatnio robili kartoniki dla biedronki na pietruszkę, cebulę, seler itd.,zgadnij skąd wzięli warzywa by zrobić zdjęcia na pudła??? z piotra i pawła...bo tam ładniejsze:-D
może tak samo tam;)

Wiola no tak tak, maż to najwieksze zwierzątko, wyznaje tą samą zasadę :-D psa to zawsze chciałam jak biszkopcik naszego Kocurka ale niestety, w bloku nie dy rydy :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry