• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bardzo fajna i kolorek jaki modny Paulinko:-)
My dzisiaj byliśmy w leclercu na zakupach i rzucili tam bodziaki, pajacyki i bluzeczki dla maluszków. W katalogu wyglądały zachęcająco, a jak to pomacałam to zrobiłam wielkie oczy :szok: tak złych jakościowo ubranek nie widziałam:baffled:

Kocie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa piękny!!!

Rosyjski Niebieski we własnym futrze :sorry:

Ale Helena jest pięęęękna i wcale po niej persa nie widać - po mojej białej i po czarnym też nie :-p Tylko futerko miększe mają, niż zwyczajne mieszańce :-)

Kocur cudny!!! gdzieś ty takiego dorwała???

Rurka no czasami w marketach są beznadziejne jakościowo rzeczy... ale np. bodziak od Karoli ze smerfetką jest fajniutki i mięciutki;)))

jestem na chwile
mam wesolo w domu Iwa dostala interaktywna apsy deisy(dobranocny ogrod) i skacze, szaleje cieszy sie strasznie:-)
Paulina powodzenia :-)
co do kotow to ja sie niestety nie znam , moge jedynie okreslic w kategori ladny / brzydki:-)

reklama
Kocie H. też ma takie inne futro, miękkie, grube i dłuższe, a jak się zdenerwuje to ogon ma jak wiewiórka :-D

Paulina te z biedronki jakościowo super i wzory fajne, w leclerku paskudy, nie wiem skąd oni te zdjęcia wzięli do gazetki:eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry