• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurko: jej... nie wiedzialam... ale tak jak maran pisze, takie wady u malych dzieci sa czeste i czesto same sie "naprawiaja" :)
u polkda tez podejrzewano wade serca a wszytsko dobrze sie skonczylo ! mysl pozytywnie!

Made a planujecie jeszcze jakiś romantyczny weekend? :-D

Oliwka a planujecie zakup kotka?? Miałam Cie pytać a jakoś wypadło mi z głowy... wspominałaś kiedyś, że Wasza jamniczka będzie mieć szczeniaku, macie już?

Jamniczka na szczęście nie trafiona:))) I super bo nie wiem co by wyszło z połączenia z pudlem białym:))))
Wolę sobie nie wyobrażać...

Planujemy, nie planujemy....hehe,ja mam plana, mąż się godzi ale tylko na rasowca w normalnej cenie...

Paula wiem, że kosztują ale ja nie dam 1500 czy 2000 za kota... dałabym 600/700 maksymalnie...i to z ciemnej kasy:)

Ja to bym wszystkie kuoty adoptowała...ale jednym sposobem na męża jest rasowiec...znalazłam na miejscu persy...ładne ale jakoś mnie persy nie przekonują...hmmm....dam sobie czas i przemyślę.

a u nas koty jakoś same się adoptują;))))

dobra za 30 min koniec aukcji na allegro-jak mi się tu nie uda, to chyba laptop się dziś nauczy latać...zaraz zaraz...aaaaa...mam PMS'a!!!! już wiem!!

Nie no, akurat persy nie mają tej pięknej linii - ja bym brała somalijczyka, albo nowego syjama, albo rosyjskiego niebieskiego.... ragdolle też przecudne, cen niestety nie znam, znaczy tylko ogólnie :-)

reklama
Paulina pokaz aukcję :-D

Made z takiej środy też coś może być :-D

Karola mi się pers zawsze marzył,albo himalajski tylko te kudełki na dywanie mnie martwią :szok:

Kocie nasza Helena to córeczka pani persowej i jakoś po niej nie widać :-D:-D
o prosze jaka mordka głupkowata :-D
Zobacz załącznik 442133

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry