• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil jak moglo dojsc do tak okropnego zaniedbania?:-)jakim cudem ty nie masz mojego meila:-)?:-D:-D:-D:-D

Paulina napisz do sprzedawcy czy sprzedal ten wozek poza allegro ? a jak nie ile za niego chce? bedziesz wiedziala czy w ogole ci sie oplaca polowac na niego.

Mary male sliczna i co za przepiekne wielkie oczeta.

kocie bidulo ty nasza...a zreszta ty jestes twarda i juz zaprawiona w boju, dasz rade:tak::-p

kocie oj modly to by sie przydaly:-p.zobaczymy jak to bedzie. mam tylko nadzieje ze lato bedzie ladne i Iwa bedzie mogla sie duzo na dworzu bawic a my siedziec na kocu pod parasolem...siedziec ha ha ha ha marzycielka ze mnie:-)

Olenka wyrosnie z tej potrzeby mamusinej bliskosci...jeszcze troche.

Pok bardzo stabilny, jeździłam nim jakiś czas.
Wózek nazywa się Silver Cross Dazzle, ma miękką gondolkę. Wbij w wyszukiwarkę, będzie łatwiej bo te linki rzeczywiście...nie wiem co jest.
Waży niecałe 7kg, kolory cudne, cena teraz niższa no i światowej klasy producent:))))
Maxi Cosi super, znam kilka tak dobrych ale nie proponuję bo wiem, że zależy Ci na lekkim:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry