• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku mi niestety siada..w tym wieku....:-p

Rureczko kurcze ja nie w temacie...martwisz się czymś???

Jos witaj :-)

Wioluś
mi moja Martynka też zrobiła niespodziankę i pospała 3h w domku...co za ulga...na spacerze musieliby mnie chyba z chodnika zeskrobywać...

reklama
Rureczko widzę, że od wczorajszej wizyty strasznie Cie to zmartwiło i nie dziwie Ci sie, ale naprawde te dziurki w serduszu u takiego malutkiego dzieciątka sie szybko zarastają, moje obie bardzo bliskie znajome miały ten sam problem i u jednej wszystko sie umormowało i przy badaniu dziecka po porodzie serduszko było już w pełni sprawne a u drugiej serduszko sie zarosło do pierwszych urodzin... wec uwierz w to co Ci lekarze prognozują bo to dosyc częste schorzenie, ale mija :) na pewno u was będzie tak samo i nie zadręczaj sie kochana bo Zuzia czuje Twój stres... Będzie dobrze i uwierz w TO :* ściakam Cie mocno

Rureczko ja się dołącze do dziewczyn-nie martw się na zapas, koleżanki synek też miał dziurę w serduszku, wykrytą dopiero z 2 mies. od narodzin-do 1 urodzin nie było po niej śladu!!!!;)))uszy do góry kochana i nie smutaj;))

Lil odpisałam ci maila-wiesz,że cię kocham?????;))))

Pok - jeśli mogę wtrącić swoje 3 gorsze, to ja polecam z całego serca Maxi Cosi Mura 4 i fotelik Maxi Cosi Pebble. :-) Ale wózek do lekkich niestety nie należy. :no: U mnie to plus, że cięższy, bo lepiej się prowadzi w śniegu, jest stabilny i mnie odpowiada. Ja też nie muszę go wnosić na piętro, więc ten problem mi odpada. Ale fotelik Maxi Cosi pasuje do kilku innych wózków, więc to Ci mogę polecić.

slyszalam bardzo dobre opinie o tym wozku ale dla nas za ciezki. nam wlasnie nic sniegowego nie jest potrzebne, bo tu pada raptem 2-3 tyg w roku, poza tym wszedzie rowniotko i gladko. popatrze na ten fotelik!

Ostatnia edycja:
Pok właśnie tak jak Mary pisze-ten fotelik maxi cosi da się wpinać do stelaży zupełnie innych firm, kurcze może później będę mieć czasu to poszperam do których

Libby-jesteś gdzieś w eterze już?????

LIL oby jak najwiecej takich niespodzianek ci Martynka serwowala:-)

a ja skladam skarge, moj meil jest pusty, nikt mnie nie kocha..:-pczuje ze mi dzis cos na dekel bije, musze mezowi pomaridzic jak wroci, poprzytulac mnie musi chyba

reklama
o chwilowo coś takiego "
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ten model jak wszystkie inne foteliki Maxi-Cosi dla dzieci do 13 kg. można wpinać do stelaży wózków Mutsy, Emmaljunga, Maxi-Taxi i Quinny "

[/FONT]

ja mam wózek x-lander i też za pomocą adapterów montuje fotelik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry