• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok - jeśli mogę wtrącić swoje 3 gorsze, to ja polecam z całego serca Maxi Cosi Mura 4 i fotelik Maxi Cosi Pebble. :-) Ale wózek do lekkich niestety nie należy. :no: U mnie to plus, że cięższy, bo lepiej się prowadzi w śniegu, jest stabilny i mnie odpowiada. Ja też nie muszę go wnosić na piętro, więc ten problem mi odpada. Ale fotelik Maxi Cosi pasuje do kilku innych wózków, więc to Ci mogę polecić.

Lil - heeeeeeeeeeeeeeej! :happy:

My już po spacerze, Mia dosypia w wózku. M. chyba już w drodze z pracy! :-):-) U nas normalnie wiosna! Jest tak piękna pogoda, ze szok!:happy:

reklama
Lil i jak boli odstawianie nalogu?:-D
Rurka tulam...ja tez twierdze ze bedzie dobrze
Just oj Remisiowi chyba zebole ida co? ale on slodki. tez mam gdzies zdjecia jak Iwa w kartonie sie bawila:tak:

Boogie czyżby Remiczek paczkę dostał?? SŁODZIAK!

Rureczko miło Cię widzieć! A co miałoby być nie tak?? Martwisz się czymś kochana????

Carola specjalistka od wózków :-) 7 kg to naprawdę lekki wózek! SUPER!

Mary witaj kochana! Co u Ciebie?? Jak egzamin?????

Wioluś
oj głowa boli straszliwie bez kawy i przy tej pogodzie...Czy Ty też dziś w szoku byłaś po tym, co było wczoraj (w sensie pogodowym)...???

Aha Poczku - Ty oglądasz GREYS ANATOMY nie? Ja właśnie zaczęłam i nie mogę się oderwać! Ciekawa jestem czy ona z nim...dalej...w 8 sezonie....ale cicho sza! Nie zdradzaj mi! SUPER ten serial!

Ostatnia edycja:
lil i to w glebokim szoku, tak juz slicznie bylo, wszystko obeschlo a od rana snieg i teraz sie to wszystko znowu topi i znowu chlapa bedzie...grrrr
a moje dziecie robi to

Załączniki

• DSCN5905.jpg
    DSCN5905.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 33
Poszyte, niby coś uprasowane, zjedzone, biały kuot odnaleziony u sąsiada w garażu :-p mała zasnęła wreszcie :szok: zobaczymy na ile.... made KAWA ...!!!!

BOOGIE ajejejej...!!!! Cmok ! Cmok !!!
:rofl2:
LILI ale, że co - Ty bez kawy - tak seeriooo..????
:szok: Nareszcie jesteś :-D
WIOLA cudne dziecię
:-):-):-)
CAROLA ekspert
:cool2: naprawdę :tak:
RURECZKA jak humorki? lepiej troszkę??
:sorry:

reklama
Wioluś śpiące dzieci najbardziej kocham :-p

Kocurku kawa tylko na mieście albo u kogoś na wizycie - niestety moja cera zaczyna wysypywać wyraźne NIE dla kawy..szkoda....:eek::-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry