• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie, Wioluś powiem więcej! ZARUMIENIŁAM SIĘ :zawstydzona/y::-p

Poczku bardzo ładne wózki wybierasz. Co do tej gondolki to tak na szybko nie mogę znaleźć - może dziewczyny podpowiedzą?
I coś mi się wydaję, że kiedyś ktoś mówił, że CHICCO ma lekkie wózki...

I kupuj tylko sztywną gondolkę - myślę, że jak rodzisz na jesieni to będziesz aż do wiosny używać.

boogie - im wiecej rozumiem tym wiekszy zen :) dzieki. oddycham!

lil - moze i ladne ale za to niezbyt tanie :) ciekawa jestem co na to domowy skarbnik powie.

Kocurku - a mój przestał wyć....:szok: za to zaczął się turlać :-)))
Jak będziesz w miarę WOLNA, to wołaj na kawkę :-p Dzisiaj można więcej, bo ciśnienie
spada na łeb na szyję :eek:

Liluś! No nareszcie....nie mogłam nawet sms'a wysłać, bo mam ten telefon w dalszym
ciągu uszkodzony :( Dobrze, ze jesteś :*

pok
- mi się ten podoba, ma fajną budę, taką dużą....ja musiałam latem pieluchę
nakładać, bo budka zbyt płytka....a tu widzę, że malucha spokojnie osłoni ;)))
W foteliku też miałam tą bazę, rewelacja, bo nie musisz montować za każdym razem,
tylko klikasz w bazę, którą masz cały czas zamontowaną w samochodzie i po kłopocie :)

pok spokojnie z czasem wszystko ogarniesz, jeszcze masz czas na wyranie tego najodpowiedniejszego wozka dla was.
wozek z miekka gondola/nosidelkiem
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY FOTELIK PRODUCENT MAKED SPEED (2121069205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wozek z twarda gondola
KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (2121209136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to takie tam pierwsze z brzegu.

Lil ale ja sie naprawde stesknilas...bez ciebie to inne forum
Just jak Remiczek?

Wiolu! wielkie dzieki.
zdecydowanie sztywna gondola :)

dobra. musze odpoczac od tematu. BARDZO WAM WSZYTSKIM DZIEKUJE ZA POMOC! bede sie pewnie jeszcze dopytywac..
lece tymczasem. do zobaczenia!
buzi buzi

Ostatnia edycja:
Wioluś ja o Was nieustannie myślę - ale chyba jestem meteopatą, bo ta pogoda dziwnie na mnie działa - dodaj to, że odzwyczajam się od kawy i jakoś nie mogę dojść do siebie :-p

Made
wracam do SÓWKI - w szoku jestem! Jak nie znajdę rodziny aniołków na wzór to chyba przejdę na rodzinę sówek normalnie....szczegóły jakoś dogadamy nie? :-)

Poczku wydaje mi się, że możesz cenę wybrać tak po środku - nie warto czegoś najtańszego brać i nie ma potrzeby brać czegoś super drogiego. Te wózki, które pokazałaś są bardzo ładne - ja polecam jeszcze opinie w necie poczytać o tych wózkach - jak masz czas to czytaj, bo kobietki czasem ciekawe rzeczy piszą...

Liluś - to się decyduj....bo jak wpadnę w trans.....to......może być za późno :-D)))
Ja sobie wszystkie Wasze obrazki pozapisywałam :)))))) Aniołki też :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry