• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLU - ja po prostu z tej deperacji i z tego siedzenia w domu tak szaleję już :sorry: Poza tym mała jest zaciekawiona, jak robię różne rzeczy - szczególnie te hałaśliwe - i cieszę się, że w ogóle daje mi je porobić :-p Niestety posiedzieć przed ekranem w spokoju mi nie pozwala :-( Muszę jej cały swój czas ofiarować :sorry:

PAULA brawo dla Majeczki!! :-):tak::tak:

MADE pijemy !!! :-D

LILI a to na cerrę kawa siada??????

Przeniosę się do łazienki, może choć zęby umyję :eek: Lapek idzie ze mną :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Lil małe kłopotki nas dopadły :(

Kocie troszku lepiej... postanowiłam iść do tego lekarza za 4 tyg a nie za 8 bo tyle nie wytrzymam, może juz wtedy będzie dobrze?:sorry:

Lil ja tez tak mam, jak widze spiace dziecko to odrazu robi sie ze mnie matka polka:-p
kocie a to wlacz jej czasem odkurzacz czy wentylator i moze uda ci sie chociaz chwile popisac z nami...bo my tu tesknimy za kocurem...a tak na serio to niestety znam ten scenariusz:-(

rureczko nie wiem co napisac zeby cie pocieszyc...chyba nie ma takich slow wiec napisze tylko ze bede trzymac &&&&&&&&zeby na nastepnej wizycie juz bylo ok.

made jak idzie remont pokoju?a moze juz skonczony?

hejka

rurka : nie jetsem w temacie co sie dzieje u ciebie...? dlaczego idziesz do dr ?

wiolka : sliczny elfik spiacy :)

just : remis boski :) i taki ciekawy swiata - za mama :)

mary : my tez zaliczymismy spacer, u nas wiosna 20 stopni w cieniu a swieci piekne sloneczko :)
teraz herbatka i odpoczynek, L. szaleje z babcia w ogrodzie
maz na delegacji genewa/zurich a ja ide poczytac :)

Wiolu - gdzie tam :no: Szanowny chciał kolor odświeżyć, a tu tynk zaczął odchodzić....
musieliśmy dobrze wysuszyć tą ścianę, później zagipsował ładnie, teraz farba i można
meblować :-))) Łóżko już przywieźli w sobotę, ale niestety musi poczekać do weekendu :)
Już się doczekać nie mogę...

jos - może wstawiłabyś fotki tej cudnej pogody i ślicznej rodzinki...?
Stęskniłam się za Waszym widokiem :))))

made do weekendu to chwila i zleci...wcale nie dziwie ci sie ze sie doczekac nie mozesz , ja tez tak mam ze najlepiej lubie jak wszystko jest odrazu gotowe.mam nadzieje ze pochwalisz sie jak juz wszystko bedzie gotowe?

reklama
made u nas mroz ktory przyszedl pokrzyzowal nam troche plany, sciany gladzia zdarzylismy zrobic i tak przymrozilo. teraz musze czekac az dobrze wyschna zeby nie poodpadalo.narazie nie mysle o kolorze.wkurza mnie ze jeszcze tam wejsc nie moga i dokonczyc bo nie duzo roboty tam zostalo , a niestety musza mi zrobic salon zebym mogla zrobic Iwe pokoj i tym samym zebym moga zaczac prac , prasowac i ukladac ubrnia malego bo beda tu gdzie teraz Iwci ubrania.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry