• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś a widzisz - bo ja nie mam Twojego maila! No i mogłabym Ci skrzynkę w komórce mmsami zapchać, ale nie chce Ci się grzebać :-p A co do skrzynki pocztowej to jeszcze chwilę potrwa zanim Ci ją zapcham...opóźniam się...

reklama
ku...wa!!! już licytowałam ładny fajny wózeczek jane a sprzedającemu nie spodobała się cena i zakończył aukcję przed czasem...szczegół że ten wózek już dobre 2 razy był wystawiony na allegro-zawsze go obserwuje...ja wszystko rozumiem ale ciekawe ile on milionów chciał za ten wózek...chyba sobie nowy kupię i już!!!

Rurka - nie martw się, będzie dobrze! :tak:

Liluś - dziękuję, kochana, egzamin OK, zobaczymy jak z jego wynikiem... ;-) Muszę czekać ok. 5 tyg.! :eek:

Cholera, zrobiłam dziś obiad z jakiegoś dziwnego mięcha i musiałam wszystko wywalić! :angry::angry: Alem zła!!! :crazy::wściekła/y::eek::baffled:

Ostatnia edycja:
Kocur z pazurem i to nawet z dwoma pazurami, ja wcale taka grzeczna nie jestem;PP
kurcze tydzień czasu czekałam na licytację....

ale nic jeszcze dziś licytacja kurtki dla Mai...tej nie przebaczę;PP

E nie gadaj - a wydajesz się taka milusia :-p:-D

MARY trzeba było wysłać to mięcho dla mojego Bilona, bo mu się sucha karma skończyła ;-):sorry:
Mała bosska jest !!! :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka mogłaś od razu licytować - może gościu jeszcze raz wystawi to od razu atakuj! Albo może ktoś poza aukcją kupił...

Kocurku
ale piękna kurteczka - widzisz Rureczko wszystkie nasze kciuki tu pomogą! Będzie dobrze! Lekarz też Ci na pewno tak mówił nie?? Ja rozumiem w pełnej rozciągłości Twój niepokój - tak by czuła każda mama - ale najważniejsze, że będzie dobrze!

Mary śliczny widok! Uśmiechnięte dziecko w łóżeczku to mój drugi ulubiony widok (po śpiącym dziecku w łóżeczku)..:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry