• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zjadlam wlasnie sniadanie:-)
od rana juz u mnie byli sprzedawcy kolder, sprzedawca miodu i listonosz...kto jeszcze?a ja nawet sie nie ogarnelam jeszcze

made a nie, nie mam nic konkretnego na mysli tak sobie powiedzialam pod natchnieniem sowki:-)

Paulina a Majeczka jaka zainteresowana

Mary - jesteś poniekąd sprawczynią tej sowy...to pierwszy obrazek od X czasu....
traktuję ją jak dobrą monetę i cieszę się, że trafi do Ciebie :)))
Przyjmij ją po prostu :*

Mademoiselle - dziekuję!!! :*:*:* Jesteś przekochana! Jakby co - cokolwiek - to służę! ;-)

Kupa idzie, więc oddalam się niniejszym. Chata już błyszczy, więc po ogarnięciu sytuacji możemy iść na spacerek. :-)

kocurek sie czai chyba :) wyskoczy znienacka!

tak mysle i mysle... ze bezsensu 3w1, bo mi sie te foteliki samochodowe wydaja maja godne zaufania. chicco costam fast i recaro jakos sa najbezpieczniejsze w mojej glowie.

a sa wozki 2w1? tylko gondola i spacerowka?

a powiedzcie jeszcze jakie sa normy ciezkosci wozka? ile kg to ciezki a ile kg to lekki wozek?

to jest u nas taki najwiekszy chyba sklep z dzieciecymi gadzetami: Poussette 4 roues - Autour de b

made nie, tylko jakoś tak... mała chwili sama nie może usiedzieć :eek: niby standard, a coś dzisiaj nie ogarniam. Poza tym jestem tak miętolona, gryziona, drapana i pacana łapkami, że już prawie pod obdukcję podchodzę:-p :sorry:

Sowa jest ogromnej urody....... :rolleyes:

poczku fotelik wpinany do stelaża wózka to dobra rzecz jest :)))))))

reklama
Pok ja mam fotelik maxi cosi-z adapterami do stelaża wózka-a maxi cosi ma 4 gwiazdki w testach adac...to chyba nie tak źle- to może maxi cosi mura wózek??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry