mademoiselle
Fanka BB :)
Wiola :-) a co byś sobie życzyła?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo koleżanki wytłumaczyły, a przy okazji ja też się dowiedziałam co to ;-)"gryzaki w górnej czści boków łóżeczka"
- co to do diaska znaczy?
pięknie, brawo dla Maiżeby nie było że ściemniam-tyle mi się udało uchwycić na zdjęciu, potem rzucałam aparatem i biegłam ją asekurować by gdzieś do tyłu na główkę nie upadła)
Zobacz załącznik 441860 sorki za bałagan)
SOL WSZYSTKIEGO CO MOŻESZ SZCZĘŚCIEM NAZWAĆ :*A to ja sobie sama zaśpiewam STO LAT STO LAT![]()
Pok ceny na tej stronie są zawrotne, zerknęłam wczoraj specjalnie... musisz sobie wejść na stronę Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery i tam jest porównanie cen danego produktu :-) powinno być pomocne, czasami firmy narzucają takie marże, że głowa maleńka człowiekowi się robi i kieszeń sama się zamyka ;-)WITAJ WIOLU CIĘŻARÓWECZKO sennanie przejmuj sie. ja tez jeszcze w pizamie pod koldra. probowalam wyjsc ale stopy marzly ;-)
dzieki dziewczyny za wytlumaczenie, bo brzmialo to cudacznie. ciekawe czego to ludzie nie wymyslaja. zaloze sie, ze jak my bylysmy male, ba! jak moja siostra byla mala, nie bylo takich cudow a jestesmy wszystkie piekne, madre i zdrowe ;-) jak tu sie nie dac zwariowac przy tych rzeczach dla malucha? jak nie popasc w skrajnosci?
ogladalam lozeczka na tej stronie, ktora boogie dala i znalazlam tylko 3, ktore maja wyjmowane szczebelki i odpowiadaja moim wymaganiom estetycznym (w miare... bo szklano chromowanych lozeczek pewnie nie ma? ;-)) ale jakie ceny! kurka! i do tego jeszcze materac trzeba kupic. i to jest dopiero temat rzeka. jak wybrac materac... paranoja. ja dlugo spalam w wiklinowym koszyku w akademiku z mamusia: plaskiej glowy nie mam ani zadnych skrzywien kregoslupa... kurka. wbrew pozorom to chyba te 30 lat temu bylo latwiej.
:-)
Jeju, no napatrzeć się nie mogę!
A teraz proszę uprzejemie o namiary na Was i wymiary urwisków Twoich ślicznych!Mary no z jabłuszkiem możesz już powoli zacząć a z gruszką bardziej powoli bo jest bardziej ciężkostrawna dla maleństwa (tak mnie moja mama bynajmniej straszy)) a sinlac byłby dobrą alterantywą dla kaszek-możesz jej robić na mm, a potem jak już będzie ładnie jadła, dawać do tego troszkę owocków ze słoiczka dla lepszego smaku
)

Dziwne, w sumie to daje się chyba jako pierwsze. Dobrze z tym Sinlakiem! W takim razie to jej podam jako kaszkę. Zapytam dla zasady lekarza, ale nie sądzę, ze usłyszę coś odkrywczego... A jak sądzisz, mogę jej Sinlac normalnie na wodzie przygotować, tak jak jest na pudełku? Może Nutramigen zepsuje smak za bardzo? A zresztą sama nie wiem, jesli ten Sinlac na wodzie bedzie za dobry w smaku, to może Nutramigenu nie wypije... 
Mary może Wam kupić kaszki? A w Szwecji nie będzie?
Może to Ci pomoże?
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-norwegii-f224/mamy-z-norwegii-12561/index1184.html
Sinlac na szczęście jest i w NO.
Z mamuśkami z Norwegii się znam, już troszkę z nimi klikam. ;-)właśnie chciałam się pytać Mary czy jej tu nie kupić Karola))
żeby nie było że ściemniam-tyle mi się udało uchwycić na zdjęciu, potem rzucałam aparatem i biegłam ją asekurować by gdzieś do tyłu na główkę nie upadła)
Zobacz załącznik 441860 sorki za bałagan)
A to ja sobie sama zaśpiewam STO LAT STO LAT
Miłego dnia - ja spadam![]()
mary : boze twoja juz pelza???? moj leniuch glowe podnosi pojedynczymy desperackimi rzytami na 4-5cm
niezbyt sportowe te moje dzieci, poldek mial identycznie hyhyhy
gratki zrzucenia wagi!!!!!!!!!!!!!! szybko ci poszlo
milego dnia wszystkim zycze!
Miłych ostatnich dni ferii! A Mia mnie samą zaskoczyła!
Wczoraj już leżała w poprzek łóżeczka rano, a dziś to samo tyle, ze w drugą stronę!!! 
Aż jej M. fotkę zrobił! Jak wydębię od niego, to wstawię!Hahah
Właśnie dzwonili z MOPS-u, że wysyłają pracowników socjalnych do mnie bo ja na pewno wymawiam się i nie chcę Taty wziąć do siebie albo zapłacić za zakład opieki...hahaFajnie.
Niech mnie jeszcze zamkną...powód znajdą...
Debile normalnie... Współczuję, ze masz tyle tak głupich sytuacji na głowie... W końcu musi się polepszyć, bo przecież nie może być cały czas taki dół! Trzymaj się, kochana!Mary twoj robaczek tez zdolny, teraz zaczeniesz znajdowac nogi w miejscy glowy:-)

Okna pootwierałam, Mia śpi nadal, ale powinna jeść niedługo, wiec zaraz się pewnie obudzi. Potem ja muszę jeszcze odkurzyć chatę i chyba wyleziemy na spacer, bo szkoda dnia! :-)Pok ceny na tej stronie są zawrotne, zerknęłam wczoraj specjalnie... musisz sobie wejść na stronę Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery i tam jest porównanie cen danego produktu :-) powinno być pomocne, czasami firmy narzucają takie marże, że głowa maleńka człowiekowi się robi i kieszeń sama się zamyka ;-)

za co dziekujesz? Pok służę pomocą
bebe confort loola lub bebe confort loola up... różnica niewielka...
POLECAM
Lekki, łatwy montaż np fotelika czy gondolki i świetny jako późniejsza spacerówka
lub ten, nieco cięższy ale i tak w porównaniu z innymi jest nieźle...
Wózek Nurse 3W1 HELLO_NEON (2158071373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.