mademoiselle
Fanka BB :)
Melduję, że sówka skończona :-)
Jak mi nie odleci, to postaram się jej zrobić fotkę
))
Jak mi nie odleci, to postaram się jej zrobić fotkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mary tak myślę o rozszerzaniu diety Mii-to na początek daj jej właśnie łyżeczkę jabłuszka ze słoiczka, potem z każdym dniem coraz więcej, i podobnie z innymi rzeczami, wprowadzaj powoli pojedyńczo każdą nową rzecz...a co do kaszek-są u was zwykłe ryżowe kaszki?bez dodatku mleka mm? możesz przecież jej taką kupić i na nutramingenie zrobić i też po trochu-kaszka ryżowa jest bezglutenowa czy nawet kleik ryżowy zamiast kaszek...tylko ostrożnie bo ryż zapycha i potem może brzuszek mieć problem go wydalić, więc po trochu-my jemy kaszki albo ryżowe albo zbożowe góra 2-3 razy w tygodniu...
Jedyne, co znalazłam, co by mogło Mii odpowiadać, to Sinlac... Muszę dokładnie poczytać o tym i za jakieś 2 tyg. spróbować Mii podać. Ale ona ma już w zasadzie 3,5 mies., więc chyba mogę spróbować z jabłuszkiem ze słoiczka czy jakąś gruszeczką zanim podam po raz pierwszy jakąś kaszkę?
więc wolę poszukać i poczekać... Cenny pakunek 

nie mogę się tej sówki doczekać
po zamykaj wszystkie okna, żeby nie odleciała ;-)
a skoro będziesz wklejała zdjęcia, to może i Borysek się załapie???
proszę, proszę, proszę
coś wrzucę na wymianę 
brawo dla Pełzaczka!!!
gdzie jesteś
to może i Ciebie po proszę o dawkę Oleńki ;-)
fju fju zdolniaszka