• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie szukać szukać może gdzieś się uchowały...
Ja juz nauczona doświadczeniem zbieram, splaszczam i mam w piwnicy bo też nigdy nie było jak musiałam coś pakować...

Robię coś na kształt książki kucharskiej dla mojego malucha. Tzn szukam przepisów po różnych forach i zbieram w ładną całość. Chce ktoś?
Nie wiem kiedy skończę ale bardzo mi potrzebna jest więc szansa że szybko:)

Paula,Made listonosz dotarł?

Boogie a może taki duży worek śmieciowy? Wkładasz w dwa na raz i zaklejasz...

Melduję, że sówka skończona :-)
Jak mi nie odleci, to postaram się jej zrobić fotkę ;)))

Mademoiselle - no, kochana!!! :-):-):-) Ależ jestem uszczęśliwiona! :*:*:*:*:*:*:*

untitled.png

Monia a mogę się uśmiechnąć???;))

Mary tak myślę o rozszerzaniu diety Mii-to na początek daj jej właśnie łyżeczkę jabłuszka ze słoiczka, potem z każdym dniem coraz więcej, i podobnie z innymi rzeczami, wprowadzaj powoli pojedyńczo każdą nową rzecz...a co do kaszek-są u was zwykłe ryżowe kaszki?bez dodatku mleka mm? możesz przecież jej taką kupić i na nutramingenie zrobić i też po trochu-kaszka ryżowa jest bezglutenowa czy nawet kleik ryżowy zamiast kaszek...tylko ostrożnie bo ryż zapycha i potem może brzuszek mieć problem go wydalić, więc po trochu-my jemy kaszki albo ryżowe albo zbożowe góra 2-3 razy w tygodniu...

Boogie wystarczy ci worek czarny śmieciowy na wysyłkę jak Karola pisze-tylko żeby żadnych napisów nie było;))

Mary tak myślę o rozszerzaniu diety Mii-to na początek daj jej właśnie łyżeczkę jabłuszka ze słoiczka, potem z każdym dniem coraz więcej, i podobnie z innymi rzeczami, wprowadzaj powoli pojedyńczo każdą nową rzecz...a co do kaszek-są u was zwykłe ryżowe kaszki?bez dodatku mleka mm? możesz przecież jej taką kupić i na nutramingenie zrobić i też po trochu-kaszka ryżowa jest bezglutenowa czy nawet kleik ryżowy zamiast kaszek...tylko ostrożnie bo ryż zapycha i potem może brzuszek mieć problem go wydalić, więc po trochu-my jemy kaszki albo ryżowe albo zbożowe góra 2-3 razy w tygodniu...

Paulina - no właśnie nie ma kaszek ryżowych!... :no: Jedyne, co znalazłam, co by mogło Mii odpowiadać, to Sinlac... Muszę dokładnie poczytać o tym i za jakieś 2 tyg. spróbować Mii podać. Ale ona ma już w zasadzie 3,5 mies., więc chyba mogę spróbować z jabłuszkiem ze słoiczka czy jakąś gruszeczką zanim podam po raz pierwszy jakąś kaszkę?

Paulina spoko - tylko daj adres meilowy na pw i przypominaj co jakiś czas. Myślę że do końca tyg skończę.

Mary ja robię takie kaszki ryżowe na moim mleku więc spokojnie możesz robić na tym co pije...

Mary no z jabłuszkiem możesz już powoli zacząć a z gruszką bardziej powoli bo jest bardziej ciężkostrawna dla maleństwa (tak mnie moja mama bynajmniej straszy;))) a sinlac byłby dobrą alterantywą dla kaszek-możesz jej robić na mm, a potem jak już będzie ładnie jadła, dawać do tego troszkę owocków ze słoiczka dla lepszego smaku;))

reklama
Karola znając pocztę polską, do Słupska nic nie zostanie z tej paczki :baffled: więc wolę poszukać i poczekać... Cenny pakunek :-p

Monia jeśli nie masz nic przeciwko temu, to ja chętnie się na taki tygodniowy zestaw piszę :tak:

Made kurka wodna :zawstydzona/y: nie mogę się tej sówki doczekać :sorry: po zamykaj wszystkie okna, żeby nie odleciała ;-):laugh2: a skoro będziesz wklejała zdjęcia, to może i Borysek się załapie??? :-p proszę, proszę, proszę :sorry: coś wrzucę na wymianę :zawstydzona/y:

Mary :happy: brawo dla Pełzaczka!!! :tak:

Pok
jak się dzisiaj czujesz???

Kocie :unsure: gdzie jesteś :confused: :rolleyes2: to może i Ciebie po proszę o dawkę Oleńki ;-)

Paulina ale Twoja panienka ma tempo :szok: fju fju zdolniaszka :tak:

yyy... no i ten... <drap, drap, drap> :eek:

aaaaaaa.....

Wiola jak się dzisiaj czujesz??? :-)

Rurka mam nadzieję,że wszystko u Zuzi będzie w jak najlepszym porządku niedługo, trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie się zrosło :tak:

Liliuś gdzie jesteś??? Wszystko u Was ok???
:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry