• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
właśnie chciałam się pytać Mary czy jej tu nie kupić Karola;)))
a co do przesyłki, nie mam na razie jak iść do sąsiadki by się spytać czy coś przyszło-nie zostawię maluchów samych...

żeby nie było że ściemniam-tyle mi się udało uchwycić na zdjęciu, potem rzucałam aparatem i biegłam ją asekurować by gdzieś do tyłu na główkę nie upadła;))
Zobacz załącznik 441860 sorki za bałagan;))

widzę MAde że masz tak samo jak ja-jak koopkają to razem do towarzystwa;))) ja wczoraj biegałam między pokojem a toaletą, dzięki boguuu Danio robi już sam na toalecie-tylko na końcu trzeba mu pomóc;))a w międzyczasie mogłam MAję przewinąć;))

czy moje posty to sa jakos gorzej widoczne? czy mam wpasc w paranoje? a moze zaczac pisac na fioletowo?
:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
zeby tak ciezarna traktowac... skandal! :-p:-p:zawstydzona/y:

Pok to jest nerwoból, zelżał i mogłam wstać...
Zabiegu nie było...mam jeszcze tydzień od lekarza na oczyszczenie/@...czekam...
dzisiaj jest 55dc.

kurcze... dlugo Cie strasznie trzyma. nie boisz sie, ze te obumarle tkanki zaczynaja gnic i sie jakis syf zrobi? chociaz jak ufasz swojemu ginowi to najwazniejsze :)
jak plecy dzis?
kciuki bede sciskac!

made sowka naprawde przesliczna!!! takie slodkie oczka ma paczacze :)
juz sie nie moge doczekac tryptyku boogie :)

sol - wszystkiego najlepszego!

reklama
Sytuacja opanowana :)))

poczku - ja Cię wypaczyłam :-)))

Paula - hehe :-D Maja zdobywa szczyt..........łóżka! :)))))) Fajne zdjęcie :))

Olivka - jak wczoraj wysłałaś, to pewnikiem będzie jutro, najpóźniej w czwartek :tak:

Kocurku??? Tęsknię.....:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry