• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o! boogie woogie! :)

kochana! pokazywalas tu raz strone z takimi pieknymi rzeczami roznymi dla maluchow - takie marynaarskie gadzety pokazywalas made, zeby zaprezentowac swoj marynarski smak. mozesz jeszcze raz? bo wydaje mi sie, ze bylo tam ladne lozeczko :)

reklama
Dzień dobry:))
Witam się kawusiowo:)) Może nawet uda mi się trochę poczytać co naskrobałyście:)

HA HA HA PRZECZYTAŁAM WSZYSTKO!!!! i jestem z siebie dumna!

test 4w5 hmmmm nawet się zgadza...

Carol współczuje bólu bidulko... a dziś jak? Mam nadzieję ze lepiej... Nerwy czasem dziwne rzeczy robią z organizmem naszym... Nie wiem o co chodzi z Oliwką i w sumie nie wnikam bo to prywatne - ale z tego co przeczytałam to z całego serca życzę żeby została z Tobą... myślę że tak będzie bo przecież sąd nie odda do adopcji dziecka które ma kochającą rodzinę która go chce....

Libby ty dziś rozprawa? Też nie wnikam o co chodzi ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby po twojemu wyszło.

Rureczko nie martw się na zapas bo Zuzi będzie przykro... jak specjalista mówi że będzie dobrze to znaczy że będzie!!! Chociaż rozumiem że się boisz.... Musi być dobrze!

Made ja już się nie załapałam na sówkę:( więc jak dziś wieczorem dodasz to ja proszę nie usuwaj od razu co bym sobie popatrzeć mogła...

Nie wiem co tam jeszcze miałam napisać...
Dodam tylko że ja cudnie i nieprzyzwoicie wręcz wyspana dziś:):):):):):):)
Poszłam spać o 20.20 i małe jadło tylko 2 (lub 3 bo całkiem możliwe że raz ja przez sen nakarmiłam bo 2 to coś za mało ma nią) Zrobiło sobie przerwę od 3.20 do 4. A potem spałyśmy cudnie do 6:))) Wybierałam się do pracy na szybko ale nic to:))

Ostatnia edycja:
Dzień doberek!

Jak tam dzionek mija? :rofl2: Ja mam kawusię, wiec mogę nadrabiać. :laugh2:
Mia nam się dziś wyspała i my też. :-):happy::-) A M. aż jej zdjęcie po pobudce zrobił, bo zastał ją leżącą w poprzek łóżeczka! :laugh2::laugh2:

Monia - super, że nocka taka udana! :-)

Dzień dobry :)

rureczko - wybacz, że wczoraj nic nie napisałam...Chciałabym Ci napisać,
że mojej znajomej również w badaniu prenatalnym wyszło to co Zuzi.
i tak jak Ci powiedziała lekarka, w większości przypadków to się zrasta,
jestem jakoś spokojna o Twoją dziewczynkę. Będzie dobrze Kochana. Naprawdę :)

monia - bardzo się cieszę, że kolejna noc przespana :) byle tak dalej :)))
Oczywiście sówki nie skasuję...będzie czekać na Ciebie do rana :-)))) hu hu.....

Olivka - miałam tak marne łącze, że nie mogłam postów czytać, a co dopiero
je pisać :)) Nadrobię dzisiaj.

Czy ktoś pije kawę? :eek: dobiega mnie nieziemski aromat.....i to jak nic NESCAFE :-p

Aha...Mary! Gratuluję małego pełzacza :-) kolejny etap w rozwoju zaliczony :-D

reklama
Mademoiselle - hehe, no mówię Ci, jak ona śmiesznie wyglądała! :laugh2: Czyli już teraz będzie tylko więcej pełzania?... :laugh2:

Carolineee - doczytałam, kochana, co się stało. Współczuję z całego serca i mocno trzymam kciuki, by wszystko się dobrze skończyło.

A i ja zrobiłam sobie ten test i mi wyszedł 1 "Perfekcjonista". I wszystko się zgadza. :-):tak:

A my wczoraj zakupiliśmy Mii pierwsze słoiczki, takie od 4 m-ca. ;-) Wkrótce trzeba zacząc podawać jej jakieś jabłuszko... W ogóle ostatnio zaczęłam się zastanawiać, co z kaszkami? :confused: W takich sytuacjach chyba jest tylko Sinlac. Czy może się mylę? My nadal nie wiemy, czy Mia naprawdę ma skazę/alergię/nietolerancję!... :no: I czy musimy jechać na Nutramigenie. Ale naprawdę nie mam odwagi testować na niej NAN czy czegoś innego, by się przekonać, że jednak nie może go pić. Potem za Chiny nie weźmie do buzi Nutramigenu... :eek: Będę pytać lekarza, co małej podawać jako kaszkę, gdy przyjdzie na to czas i jak długo mamy jej podawać Nutramigen. Ale mnie trzęsie za każdym razem, gdy mam wizytę z Mią u lekarza! :wściekła/y: Wszystko robią tu na hybił/trafił. :wściekła/y:

No, a z pozytywnych jak dla mnie newsów, to jeszcze tylko 100 g do wagi sprzed ciąży! :-):rofl2::-) Która i tak była ciut za wysoka, ale i to się zrzuci! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry