• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ooo Libby a co będziesz tworzyć????
maila ci odpisałam na szybko ;))
kurcze szwagierka jednak dobrze sobie synka wywróżyła, jest właśnie po usg a ja dziewczynkę obstawiałam...

reklama
Hej ja tak na szybko - Emi budzi się z krzykiem i nie może zasnąć jak się obudzi - najlepszy numer - w dzień tego nie ma - tylko w nocy. I to nie z bólu - bo dostaje nurofen przed snem na zęby. Śpi i nagle się budzi odłożona, zaczyna histeryzować, krzyczeć, płakać, szarpać i po jakiejś godzinie zasypia - tyle że przez ten czas niszczy mi nerwy, uszy i wierci się po łóżku jak opętana. W tym tygodniu dostanie łóżko po Karoli a Karola nowe - pożyjemy zobaczymy :dry:

Biszkopt upieczony, wizyta u fryzjera udana, ja padam na ryj ale spoko - norma. Jutro przełożyć tort, udekorować, zrobić zakupy i na 15 dotrzeć do lokalu. Po drodze zrobić obiad, posprzątać mieszkanie żeby matka się nie dopierdzieliła do niczego, wyszykować się i... nie zwariować :no:

Byliśmy u super specjalisty, z super sprzętem. Na usg wyszło, że mała ma ubytek w przegrodzie międzykomorowej. Mamy się nie martwić bo to podobno zarośnie ale i tak się zmartwiłam :-(

Rureczka napewno bedzie ok !! u nas z tego co pamieam tez byly takie sytuacje na watku i dzieciaczki sa zdrowe i wszystko ladnie sie zroslo , takze spokojnie glowa do gory :)))

Nie mogę jechać do lekarza. Nie mogę wstać, nawet usiąść nie mogę...

o kurcze Karola , ale cie wzielo :( lepiej troche ??

1w2 - adwokat wita sie wieczornie :) wiekszosc sie zgadza.

a ja sobie caly dzien bylam tu i tam. costam nawet podjadalam, costam nawet pilam, tabletek przeciwwymiotnych nie wzielam i.... ZYJE! moze nie powinnam mowic hop, bo do konca dnia jeszcze troche ale juz jest cudnie. i ile ja dzis zrobilam!? zasne pewnie od razu jak sie poloze ale prania nanosilam do piwnicy, ze hej, kuchnia wylizana, wszedzie dokladnie odkurzone (niby roomba ama odkurza ale, zeby zrobila to idealnie trzeba jej przeszkody usunac i kable polikwidowac, bo zjada), smieci posegregowane.. oh i tak bym mogla opowiadac i opowiadac.
a wzielo sie z tego, ze w naszej sypialni panuje od wczorajszego wieczora dziwny smrod. naprawde ciezko go opisac. wyczyscilam sypialnie na blysk i dalej zawiewa co jakis czas nie wiadomo co ani skad. zapalilam swieczki, moze troche to ohydztwo wciagna.

.

widze wyszlo ci to co mi w tescie ;)))
niezle poszalalas z porzadkami :)

ooo Libby a co będziesz tworzyć????
maila ci odpisałam na szybko ;))
kurcze szwagierka jednak dobrze sobie synka wywróżyła, jest właśnie po usg a ja dziewczynkę obstawiałam...

mi kazdy mowil , ze dziewczynka bedzie , a ja tam czulam synka i mialam racje :))

Sol-&&&&&&&&&&&&& na jutro żebyś nie padła po drodzę;)))

zrobiłam sobie jeszcze raz test i wyszło mi 9w8-ale tym razem na spokojnie i nawet się zgadza;)

SOL powodzenia jutro!

PAULA już zerkam. A mój też jest 8w7 hahah- trafiło nam się jak ślepej kurze ziarno! :-D:-D

...będę robić czapę- krasnalkę z tego blogu, do którego wysłałam Ci kiedyś linka... jak mi ładne zdjęcia dzieciaków wyślesz- może zrobię czapę- sowę ;-P

Kolorowych. Ja też pod prysznic śmigam.

Ostatnia edycja:
Sol moja mała też robi ostatnio akcję z nocnym płakaniem , choć na razie cisza...

oki ja mykam spać,już po prysznicu , kolorowych kobietki!!!!

a ja sie Wa przyznam skrycie, ze od kilku miesiecy chodzi za mna chec (a moze potrzeba?) uszycia czegos, namalowania, zrobienia wlasnorecznie. Rysowac kiedys umialam ladnie ale w liceum sie skonczylo i nigdy nie wrocilo... a nitke i igle to ostatni raz mialam w reku w podstawowce na technice :)
cos pomysle...

jest tu jeszcze ktos?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry