• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula mi jakiś tam krąg uciska na drugi bo za mało ma miejsca czy coś tam a teraz na dodatek mam nerwoból...nie wzięłam na raz:) Spokojnie.
Pocieszam się, że ręce mam ok :):-D

reklama
To pokaźny masz arsenał, CAROLA

Mieliśmy przyjemną telefoniczną rozmowę z żoną pana pozwanego... :no:
tzn. jej krótkie, obraźliwe krzyki

:baffled:

Libby :((( Znam to...ehhh... Nauczyłam się rozłączać po pierwszym bluzgu...

Lecę,może zasnę...a miałam ochotę na winko...teraz nici:(

Dobranoc Kochane:)

co, Libby próbuje jeszcze was zastraszyć, byście może się jutro w sądzie nie pokazywali??? małego maila ci wysłałam...

Karola mi często kręgi wyskakują i potem cholerstwa uciskają,wiem co czujesz niestety...

Mademoiselle - wiadomość poszła. ;-) Ale jestem pod wrażeniem, kochana!!! No i bardzo wdzięczna za cały Twój trud! :happy2:

Kochane, ja zmyknę niniejszym do wyrka, bom skonana... Do jutra!
Dobranoc!

Made niesamowita jesteś! To jest piękne!:tak:

Krzyż się popsuł na dłużej...chciałam siku...pełzłam na czworaka przy ścianie...boli bardzo. Wracałam z 15min... Nic nie pomaga...Nie jestem w stanie usiąść ani wstać.Straszny ból, przeszywa aż do kolan, dosłownie ścina mnie z nóg.
Toż to paranoja żebym do lekarza nie mogła pojechać.
Jak rano nie przejdzie to pogotowie wezwę. Już ich widzę wynoszących mnie na noszach po moich stromych schodach...

Karola a czy jest szansa, ze to sie moze organizm chce oczyscic? Czy moze przeoczylam info o zabiegu/@?

Made - sliczna ta sowka! Piekna!

Libby - gdybym byla Twoim adwokatem zakazalabym Ci rozmow z pozwanym i jego rodzina.. Dzwoni, to mowisz, ze nie mozesz rozmawiac i odkladasz sluchawke. Nie ma co.

made a ja niewygodę psychiczną odczuwam, związaną z Twoim procesem tworzenia :sorry2:.... jak Ty znajdujesz na to CZAS..??? :eek:

Mała usnęła............ :)

Ostatnia edycja:
POK nawet gdybym chciała podyskutować z nią, to nie dała nam nic powiedzieć- rzuciła słuchawką. A jak fon dzwoni, to przecież normalne- odbierasz, tym bardziej, że niektórzy nasi znajomi mają zastrzeżone numery a ona akurat z takiego dzwoniła. A niech ma pieniaczka- na zdrowie. Przynajmniej tak sobie ulży. To oni mają problem

PAULA maila masz. Gdyby on zrobił dzisiaj tak jak wiesz kiedy i wiesz co, miałabym wielkie obawy przed składaniem zeznań. A tak posłuchałam tylko jacy jesteśmy niedobrzy

CAROLA u nas jest ta różnica, że Twoja mama jest chora a oni wydawało się, że zdrowi. Ale i tak nie chcę tych spraw porównywać.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry