• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mąż jedzie po mnie i zawiezie mnie do lekarza bo nie wstanę...

Zgłosiłam do Lidl'a, że mają złe tłumaczenie przepisu na produkcie, oto jaką odpowiedź dostałam:

Szanowny Kliencie!

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za skierowane pod naszym adresem uwagi.

Informujemy, że o wynikach działań podjętych w naszej firmie w związku z uzyskanymi informacjami, zostanie Pani / Pan poinformowana/-y w możliwie najkrótszym terminie.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzania naszych placówek handlowych w przyszłości i życzymy udanych zakupów w sklepach Lidl.

Z poważaniem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
1w2 - adwokat wita sie wieczornie :) wiekszosc sie zgadza.

a ja sobie caly dzien bylam tu i tam. costam nawet podjadalam, costam nawet pilam, tabletek przeciwwymiotnych nie wzielam i.... ZYJE! moze nie powinnam mowic hop, bo do konca dnia jeszcze troche ale juz jest cudnie. i ile ja dzis zrobilam!? zasne pewnie od razu jak sie poloze ale prania nanosilam do piwnicy, ze hej, kuchnia wylizana, wszedzie dokladnie odkurzone (niby roomba ama odkurza ale, zeby zrobila to idealnie trzeba jej przeszkody usunac i kable polikwidowac, bo zjada), smieci posegregowane.. oh i tak bym mogla opowiadac i opowiadac.
a wzielo sie z tego, ze w naszej sypialni panuje od wczorajszego wieczora dziwny smrod. naprawde ciezko go opisac. wyczyscilam sypialnie na blysk i dalej zawiewa co jakis czas nie wiadomo co ani skad. zapalilam swieczki, moze troche to ohydztwo wciagna.

no i co ja mialam...

rureczko - my juz sobie pogadalysmy... ale jeszcze chce dodac, ze bardzo wspolczuje stresu i klopotu ale chce Cie zapewnic, ze wszystko bedzie dobrze! tulam!

karola - sad bierze pod uwage dobro dziecka i koniec, kropka a chyba nie musze mowic czy lepiej u Cibeie czy u adopcyjnej, obcej rodziny.

yyyy i nie pamietam wiecej.

reklama
Witam się!

Nie wiem, co się działo, bo najpierw te zakupy, a po powrocie jeszcze pognałam na siłownię, potem kąpiel i usypianie Mii, prysznic i wreszcie sobie siadłam. ;-) Dziś lało tak, ze hoho... :sorry2::baffled: Po drodze do Szwecji wycieraczki nam o mały włos nie stanęły z wysiłku! :zawstydzona/y:

Kocurku :-) Pokazać Ci coś?

Jeszcze nie skończona, bo schnie i brakuje rzęs w jednym oku,
ale.....jutro będzie skończone i zaczynam następne :)
To dla Mary:
Zobacz załącznik 441738

Mademoiselle - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Kochana Ty moja utalentowana!!! :-):-):-) Wyściskałabym Cię i wycałowała!!! :tak::happy2::tak::happy2::tak: No przepiękny jest, po prostu śliczny!!! :-):-) I jak ja Ci się teraz odwdzięczę? Mów, kochana, co Ci trzeba dla Twoich urwisków! ;-)

Wszystkim ślę buziole!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry