• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Byliśmy u super specjalisty, z super sprzętem. Na usg wyszło, że mała ma ubytek w przegrodzie międzykomorowej. Mamy się nie martwić bo to podobno zarośnie ale i tak się zmartwiłam :-(

Kocurek - ja się nie martwię :))) nie mogę tylko uwierzyć, że jakiś tam test mnie
przejrzał :-):eek::-D:szok:

Bogusiu - racja, racja....:-)))))) i jakim tam skromnym :cool2:

Olivka - ja wierzę w Temidę :) Tylko spokojnie....wieczorem skrobnę Ci coś na PW :)

rureczko??? I jak?

CAROLA postaraj się uspokoić. Spojrzyj na siostrę, na nią i Ninkę, pomyśl jak jesteś dobrą mamą i siostrą. Maż kocha Cię i wspiera. Dasz radę w sądzie.
Oliwia będzie z Wami!

RURECZKO :-( co się stało?.................już doczytałam........ jeśli to specjalista, to wie co mówi i nie robiłby Wam złudnych nadziei. Ale wiem co czujesz- my mieliśmy podobną sytuację. Tulę

PAULINKO ... i co ja mam z Tobą zrobić?

Ostatnia edycja:
Made dzięki:)
Rureczko będzie ok &&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie zamartwiaj się, nie ma co bo to zaszkodzi Tobie i dziecku.

carola no naprawdę nie smuć... ja wiem jak takie babska potrafią wytrącić z równowagi - gościłam tyle razy z RODK oraz kuratorów - jak bym tu opisała, co i dlaczego i jak to w ogóle możliwe, to tylko za głowę się łapać! A z jedną miałam poważny konflikt merytoryczny - co ja się napisałam i nawalczyłam w/s Kamila.. zupełnie niepotrzebnie, bo sąd zawsze rozpatrywał zgodnie z dobrem dziecka :)...

Libby tylko mnie kochaj?????;))) nie bo ja chciałam tylko powiedzieć,że ja o kolorach mogę i mogę gadać-w ciąży z Danielem pracowałam w PPG Colour Group (produkują farby i lakiery dla Duluxa i Max Meyera-do aut) i uzupełniałam ich bazę danych-kolorów-więc żaden kolor i jego nazwa nie jest mi obca

Rurka nie martwimy się,żeby Zuzi nie zaszkodzić;)

Paulina właśnie nie. Nasza gin zawsze twierdziła, że wszystko jest super i ona nieprawidłowości nie widzi. Do tego poszliśmy żeby potwierdzić jej zapewnienia, jak się okazało niesłuszne :dry:

reklama
Kocie w RODK mamy pozytywną opinię i zalecają nas jako rodzinę dla Oliwki. Sędzia wcześniej mówiła, że to będzie dla niej wyznacznikiem do pojęcia decyzji. Mam nadzieję, że tak będzie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry