• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BOOGIE dzięki za info!

Jestem jednym okiem
images

reklama
Powróciłam z zakupów :)

Wcinam sobie ciasteczka mafijne z wołomina :-D i szukam cuda na suchą skórę na twarzy. Może Wy coś poradzicie? NIGDY takiej suchej skóry nie miałam, smarowałam różnymi cudami i nie pomaga:confused2:

Dziewczyny - co myślicie o przełożeniu 14 miesięcznego dziecka do normalnego łóżeczka z barierkami z tego wysokiego ze szczebelkami? Bo póki co mam to łóżeczko i nie wiem czy brać normalne wyrko dla Karoli żeby Emi dostała to jej... eeeeeeeehhhhhh nie wiem czy dobrze robię :(

Sol wg mnie to bardzo indywidualna sprawa każdego dziecka, my zmieniliśmy Danielowi łóżko jak miał 2 lata, jeśli Emi może być na to gotowa to warto spróbować;)

Karola swoje łóżko też dostałą na 2 urodziny i było ok ale tylko dlatego że kasy nie było wcześniej i spaliśmy w jednej sypialni całą trójką więc miejsca brak. Teraz dziewczynki mają swój pokój i miejsce na dwa wyrka. Emi umie schodzić z łóżka Karoli które jest stosunkowo niskie - jak to dla małego dziecka jak i wchodzić na nie samodzielnie :-p Ba - ona i z naszego sama złazi a jest wyższe - dobrze że wleźć na nie jeszcze nie potrafi :tak: za wysoko :laugh2: I w sumie nie mam żadnego przeciw zamianie łóżeczek. Te barierki są całkiem wysokie więc w nocy nie spadnie a nawet jeśli to nie ma wysoko :-p Bo poziom taki sam jak w jej łóżeczku. Chyba się dzisiaj zbiorę za składanie go :tak:

Popłakałam się ze wzruszenia!!!! Co za historia mnie dziś spotkała! Martynka zasnęła w domu, wyszło słońce, ja sobie cichutko herbatkę robię, nagle słyszę delikatne PUK PUK....Zdziwiona otwieram, a tam listonosz..."Cichutko pukam, bo wiem, że dzidzia śpi" (SKĄD ON WIEDZIAŁ ŻE MAM DZIDZIĘ I ŻE ONA ŚPI??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ), "Mam paczkę dla pani" - ja: "A skąd paczkę, bo ostatnio nic nowego nie zamawiałam" "Zaraz sprawdzimy kochana pani, trzeba wiedzieć kto paczkę wysyła :-)". Sprawdziłam - otworzyłam - zatrzęsłam się z nadmiaru pozytywnych emocji i nie mogę wciąż wyjść z szoku!

Zobacz załącznik 442320Zobacz załącznik 442321

Niegodna się czuję i oniemiała totalnie...:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry