• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - no właśnie, to już kolejny raz kiedy listonosz nie puka....
Awizo wyjęłam ze skrzynki wieczorem, wysłałam mamę, bo sama nie mam jak iść
na pocztę.
Pewnikiem nasz listonosz zachorował, a zastępujący go tradycyjnie awiza wypisuje :/

reklama
Kocurku - pw

Carola - jeszcze raz gratki - broszka przyniosła szczęście ;-)

Obiad ugotowany, dziewczynki się bawią a ja... nie mogę się do pracy zebrać :-p A obiecałam mama05 że jej wyślę kilka broszek na sprzedaż dla tej rodziny żeby kasę od koleżanek wyciągnęła i tej rodzinie dała :tak: Sama kasy nie mam ale mam broszki które mogę jej dać na sprzedaż - tylko muszę się zebrać i je szybko zrobić i wysłać.
A mi się zachciało porządki wiosenne robić :sorry: Mam za dużo śmieci - bo ja taki głupi chomik jestem że wszystko chomikuję a potem nie ma gdzie nic położyć bo brak miejsca :-p Oj będą porządki będą - tylko mąż chyba nie będzie zbytnio zadowolony z tego tytułu bo sobie nie odpocznie :-p

Made ja się cieszę, że się cieszysz:))))) Oby dobrze służyło:)

Sol z tą broszką to ja dzisiaj totka wyślę:)))
Daj na PW ile mam zapłacić.:)

Carola - nie drażnij mnie babo :sorry: tylko jak wygrasz 6-stkę to mi coś odpalisz ;-)

paula - dzisiaj na 100% zrobię ci te broszki - obiecuję - tylko daj mi kopa żeby mi się chciało je robić zamiast się za wiosenne porządki zabierać :-p

reklama
Dzięki:)
Poszłam do toalety i myślę, że to dziwne, że w takich nerwach @ nie przylazła...wstaję a tam chlust... i witam się z @.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry