• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol a posprzątaj sobie;))) ja też bym musiała się wziąść ;)))my po godzinnym spacerku,mam nadzieję,że mała trochę dośpi w wózku bo potem do znajomej brykamy;))

reklama
No ja też na spacer zaraz wymywam bo już po obiadku - Karola musi tylko skończyć jeść :tak:
A my jutro z Emilką na szczepienie i spóźniony bilans - oj już się boję tego krzyku :no:

przejadłam się :-p

maran - spóźnione, ale z serca płynące...
NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA MAI :-)

Rzadko do nas wpadasz, i wyleciało mi z głowy.....i tak się zastanawiam
czy czasem nie złożyć też życzeń Alicji ;) bo kto wie, kiedy ponownie
nas odwiedzisz.... :)))

made :) dziękuje serdecznie :) ja to często poczytuje, ale nie zawsze pisze :zawstydzona/y: czasem zwyczajnie brak weny a czasem to brak... CZASU... teraz prawko robić zaczęłam i 10.03.12 zdaje test... niby wydaje mi sie, że umiem, ale nic mi sie nie chce, uczyc też mi sie nie chce, ogólnie jestem obojetna na wszytko i tkwie w apatii, stąd też nawet nie raz nie chce mi sie ujawniać i tylko czytam...ale bardzo dziekuje Ci za pamięć i dobre słowo :*

maran - ja wiem Kochana jak to jest. Sama mam trójkę, i kiedyś mieszkałam
z dala od rodziny....i również zdarzały mi się ciężkie chwile. Doskonale Cię rozumiem.
Z doświadczenia wiem, że najlepszy na tego typu stany jest kontakt z ludźmi....
my tu zawsze jesteśmy, nawet jak weny brak ;-) Pamiętaj o tym :)))
Oglądałam sobie albumy Twoich dziewczynek...ech....cudowne są :-D)))
Alicja jakie ma śliczne loczki, zupełnie jak mój Maniek :)) Maja to takie wydaje się żywe srebro :)))
Piękna rodzina...i nawet dziadkowie (chyba) się ujawnili ;-)
Fajne te albumy :tak:

Paulinka pani doktor doradziła, żeby dawać paracetamol jak się dzidzia męczy. Ale ząbkowania nie widać jeszcze...to mogło być nieodbite powietrze...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry