• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made lecę po szmatkę! Chociaż dawałam małej wkładki laktacyjne z mleczkiem (mam takie wielorazowe) i nic nie dało...

Rureczko
u mnie sublokator zamieszkał, McLeń się nazywa (to z mojego obecnie ulubionego serialu :-p)

No nic ale pupkę ruszę i na spacer jednak pójdę, bo zakupy trzeba zrobić...

reklama
Carol super:) Ja bym chciała jeszcze jednego zwierza ale moja psińca nietolerancyjna jest i dzielić się nie chce....

Lil miłego spaceru:)

To ja też się pochwalę:) I kciuki proszę trzymać! Może będę pracować przy zagranicznych projektach... po angielsku:)) narazie mam inny zakres obowiązków i dyrektorka nie chce mnie puścić ale zagraniczni się nie wyrabiają a ja jedna z angielskim oprócz nich:)) co prawda sporo wysiłku będe musiała włożyć bo język szkoleniowo projektowy to nie mój ale super okazja żeby sie doszkolić:))

bry
ja dziś w nocy miałam super kontakt z moją zegarynką-położyłam się o 22.30-pobudki o 23,24,1,2,3,4-jedzonko i spanie do 6

Monia podziel się czekoladą- a jak nadziewaną to 2 kostki;)))

Lil już ci lepiej nasza meteopatko???martwię się o ciebie, ja też nie fajnie się czuję ale u mnie to chyba lajcik pogodowy

dobry wszystkim

Carol nie dodatkowych tylko ciekawszych niż obecne:)) bo przy obecnych to też bym chciała jak najmniej robić...
Ale wiesz jeśli po angielsku to ja mogę wszystko!!! Bo nie będę musiała w domu się po nocach uczyć:)) tylko na legalu i jeszcze mi za to zapłacą;) a obecne obowiązki komuś upchnę:)))

Paula współczuję nocki...doszła książka?

Ostatnia edycja:
nie ma to tamto Monia-podziel się czekoladą;PPP a i bardzo dziękuje za tą książkę kucharską;)))

a ja dziś obiecałam mężowi,że nie będę nic dużo robić i będę wieczorem wypoczęta dla niego...kurcze okno bym umyła bo już straszy po zimie, praniem trzeba się zająć....i jak tu coś obiecać...

reklama
Ja tak na szybko bo dopiero wstałyśmy a miałyśmy na 10 być na szczepienie :-p Ale no tak - jak się szalało z Emilią do 2 to potem się do 11 śpi :laugh2::laugh2: Tylko że pogoda do kitu i wcale mi nie pasuje - mam za oknem mgłę :szok:

kocurku - jak wrócę ze szczepienia ok?

Carola - super z kotkiem :tak:

monia - ja bym tą drugą wzięła ale na diecie dupa jest to odmówi :-p

Spadam dziewczyny ubierać i lecę na to szczepienie bo muszę jeszcze obiad zrobić a nic nie mam nawet wyjęte :eek::szok::angry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry