• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To MADE JESZCZE NIE MA???? :szok::eek:

A BOOGIE gdzie się zgubiła...??? :unsure:

MONIA Szanowny do Kenii musi.... Z usypianiem w rożku i zachowaniem temp. zgadzam się !! Przetestowane!! Tylko z bawełnianym kocykiem :-)

CAROLA aaa duperel jakiś.. no to ufff... ;-)

RURKA łooooj...... a teraz jakże Ci???

reklama
Kocie zjadłam suchą bułę, zapijam colą- nie muli więc jest si:-D to mnie zazwyczaj w nocy dopada, nie wiem czemu akurat wtedy:baffled: a jak u Was nocka? co Oleńka porabia? Paczy??

Dzień dobry :)

Kocurku - dzisiaj już NIE! :-D Dzisiaj już będzie Szanowny i będzie pięknie :)))
I nie żeby było, że jakoś tak....kontroluję czy cuś, ale pok w jednym słowie
precyzję zgubiła :-p:-):-):-) Taka mała złośliwostka ku uciesze made hahahhaaaaaa

Liluś - ja to Ciebie uwielbiam za te pomarańczki :* Więcej, więcej....:-)

Aaaa....w ogóle chciałam napisać o szmatkach, z głową czy z metką....nieważne,
Idea szmatek jest taka, że matka przytula się do takiej szmatki i w taką szmatkę
przenika jej zapach, i o to w tym chodzi....zamiast ubrania czy pieluchy, jest szmatka-zabawka :-)
Tak więc rureczko...przed porodem tulaj szmatkę! :-D
Dziękuję, skończyłam....KAWĘ poproszę :-):-):-)

Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będę mieć kota innego:))) HAMERYKAŃSKI:)
A na poważnie to kotka amerykańska krótkowłosa biała a oczka ma w innym kolorze, niebieskie i brązowe:)))) cudooo, Pani odda za 100zł:) Blisko mnie:)))) siuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))) Wieczorem zdjęcia dostanę bo narazie widziałam braciszka:))))

reklama
hahahaaa MADE jak ja bym chciała popisać, nie masz pojęcia!! Muszę sobie zamówić dodatkową parę rąk - moja mała już chyba nie ma pomysłów, jak mnie zamęczyć :-p

OOooooo CAROLA :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry