• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok - powoli zaczyna się odkształcanie kręgosłupa - niestety będzie gorzej do porodu, potem będzie odwracanie procesu przez kilka miesięcy i za jakieś półtora - dwa lata minie :sorry:

Idę Emi usypiać :tak:

reklama
Mi dopiero niedawno przeszły wszystkie bolączki z kręgosłupem po Emilce ale to kwestia indywidualna dla każdego - może znajdziesz się wśród tych szczęśliwych co 6 tygodni po porodzie czują się jak nowo narodzone ;-)

A Emi mi dalej buszuje. Karola już od dawna śpi a Emi... ehh...

Czyżbym była pierwsza???
Ja poproszę dziś kawę dożylnie!!!!
chyba przechwaliłam moje małe:( Dziś była przerwa od 1.30 do 4.30.... co prawda obudziła kooopa ale ponieważ była malutka i matka nie gapnęła sie od razu o co chodzi to dzieć zdążył się porządnie obudzić:(( po 45 min usypiania włożyłam ją do łóżeczka i poszłam spać. Łaziła we wszystkie strony ciągając za sobą panią Misię:) Ja chyba usnęłam.... potem była druga kupa porządna takla i obudził mnie ryk... Tym razem po przebraniu już ładnie usnęła i spała do 7... szkoda że ja nie:(((

dzien dobry
Monia wspolczuje nocki , ja kawy nie pije ale tobie moge zrobic:-)
u nas Iwa wczoraj jak wstala o 6 rano to caly dzien nie spala, padla o 18.30 i wstalysmy o 7.15 wiec jest super.
z mezem spiece zaliczone ,wiec o 21 poszlam juz spac bo nawet jego widok mnie wkurzal:-p.
oczywiscie zeby nie bylo tak fajnie ze sie tak wyspalam to w nocy 2,5 h przerwy w spaniu i gapienia sie na sufit tez zaliczone.
milego dnia

Monia, Wioluś - łączę się w bólu...u mnie przerwa w spaniu między 24 a 2 w nocy - oczywiście nie licząc pobudek na karmienie. Od pewnej zguby uratował mnie mój pan za co jestem mu bardzo wdzięczna, bo już budziła się potwora...

Dzień dobry!

POK krzyż i ogonowa dokuczały i owszem, do tego możesz się (ewentualnie) spodziewać problemów z biodrami, ale to może ja tylko tak miałam, bo starszy model :-p I tak jak SOL pisze :tak:

RURKA u mnie oprócz polarkowego i akrylowego, świetnie sprawdził się cienki, bawełniany, dwuwarstwowy - Tobie też polecam :-) Ja moją zawijałam częściej w ten kocyk,niż w becik :-) Jak zakupisz przytulaka, to koniecznie się pochwal!

MARY O! z książką! Muszę to na powrót wprowadzić, tylko jak?? Chcę po uspaniu małej sobie z Wami też posiedzieć :dry:

POK A CAROLA to ma już nawet dwa piesy Sorry, że tak za koleżankę :sorry:

POK ee nie musi być szmatka z głową - może być szmatka z metkami Ja tez się długo dziwiłam, ale jam mała dostała szmatkę z głową, a potem szmatkę z metkami i główkuje i miętosi, to jestem w nich zakochana :-D

SOL a mogłabyś cyknąć fotkę krzesełka? I zaproponować cenę? :blink:

MADE dziś też będziesz sobie sama z trójką radzić?? :eek: A BB ??? A kawa ??? No ja nie wiem ... :no2::-p

A mój Szanowny niedługo dojedzie do biura w Wawie.. a ja zostałam sama na prawie 2 tyg. :-p
Wyjeżdżając o 5 nad ranem powiedział "Kocham Cię kotek. Uwierz mi, że nie chce mi się tam jechać" - do tego czarnego lądu rzecz jasna :sorry: Bo niby to wyjazd służbowy, a koszt własny 2tys. :szok: same tabletki p-ko malarii 400zł :dry: A my tyle kasy ludziom jeszcze wisimy - znajomym, rodzinie :huh: I gdzieś tam przerwano światłowody w oceanie i ich hotel akurat odcięty będzie :eek:

No dobra. Czas na kawę :)

Albo i nie, bo maruda bardzo się stara, żebym miała co zrobić z rękami...

HEJ LILI :-)
HEJ WIOLA :-)
HEJ MONIA :-)

A my jak spałyśmy..??? Jak zwykle..!! :-D:-p:sorry::baffled:

Ostatnia edycja:
Kocie aleś posta naskrobała! :eek: Znaczy się nadrobiłaś wszystko...a ja nawet nie próbowałam do wczorajszej rozmowy zajrzeć...biję się w piersi....aaa nie...w piersi nie, bo mi mleko poleci...

P.S. My Cię też kochamy Kotku i nie pozwolimy być się samotna czuła przez te 2 tygodnie...

Rureczko
: http://allegro.pl/babyono-zabawka-przytulanka-z-grzechotka-4-wzorki-i2148317524.html

Poczku oj ten kręgosłup w ciąży....oszczędzaj się jak nawięcej - mi położna doradziła leżeć na podłodze - nogi pod kątem prostym na kanapie lub krześle - ale tak tylko do 24 tygodnia można leżeć. Spróbuj tak wypocząć..

Rureczko
popatrz sobie jeszcze tu: http://allegro.pl/listing.php/search?category=11820&string=przytulanka

A w ogóle dzieci do usypiana najbardziej lubią bawić się pieluszką tetrową - są takie ładne kolorowe....tzn. jeśli dziecko odpowiednio przyzwyczaisz, bo moje żadne dzieciątko do niczego nie chce się przytulać...Maciuś dopiero teraz zaczął się przytulać do ulubionych maskotek...

OO a tu jaki miś ładny - i ma gryzaczki...

http://allegro.pl/nuby-przytulanka-gryzaczki-piszczek-zoo-i2151860099.html

A co sądzicie o tym?? Mi się podoba..

http://allegro.pl/koncowka-serii-designerska-przytulanka-mamcia-i2169851839.html

Ostatnia edycja:
LILUŚ dzięki :*
No naskrobałam.. a ile błędów przy tym narobiłam :huh: POK mnie prześwięci, bo ona precyzyję kocha :eek::-D
No, ale jak tu z małą małpką uczepioną i wiercącą się pisać....

hihihi ta Mamcia to trochę strasznowata i rozczochrana - ale za to jaka prawdziwa !! :szok::-p:-D:-D

Uuuuu, a ta Żaba, to widzę wielofunkcyjna WOW !!

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku z pisaniem i tak dajesz radę lepiej ode mnie :-p Mi ostatnio lepiej wychodzi oglądanie seriali - leżąc z małą w łóżku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry