• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja sie tak ciesze, ze sie dobrze czuje i mam apetyt, do tego 15 stopni, slonce i jezioro i jak tu do komputera/tableta zasiasc? Fryzjery, pazńokcie, spacery, lunche, zakupy, domowe rzeczy, zalegle telefony, prasowanie i nawet kolacje m dostal :) niezbyt smaczna ale zawsze to cos cieplego. Musze mu w przyszlym tygodniu jakims wypasem wynagrodzic :)
teraz dopada mnie wieczorny glod - malińy, truskawki, banany i batony kolo lozka czekaja w pogotowiu :) i znalazlam napoj, ktory wchodzi! Woda z gazem, duzo cytryny i mieta. Jutro sprobuje bez gazu ale z cukrem. Pycha!

KAROLA bardzo sie ciesze, ze oliwka z wami zostaje. Przykre, ze tak ta rozprawa wygladala ale wazne, ze jest dobrze. A co oliwka na to?
aaaa! Znalazlam pl komorke! Laduje sie teraz jutro puszcze wiesz co :) daj znac mamie :)
a dla blizniaczek bede miala tez roznosci chyba. Trzymaj kciuki!

Kobietki doradźcie...która się Wam bardziej podoba?
Nr1 ma 4,5 miesiąca:
Zobacz załącznik 442424Zobacz załącznik 442425

A oto nr 2, ma ponad 6miesięcy:

Zobacz załącznik 442426

Yyyyyy a czemu chcesz sowe kupic? ;-):-D
Ja nic nie mowie, bo ja psiara zdecydowana.

Rureczko kochana! Zapytywalas o mnie widze :) to mile bardzo. Paczus byl grany dzis? Ja sie rzeczywiscie dlugo lansowalam, bo manikirzystka byla wolna, to grzech nie skorzystac :)
a a'propos przytulakow... Czemu to musi byc taka szmatka z glowa a nie normalny pluszak?

Aaaaaaaa KOCIE! Oli zdjecia wodne przewesole! Az sie m spytal czemu taka rozwesolan w ekran patrze! Uwielbiam takie usmiechy i buzie zadowolone!

Buziam kazda z osobna w nosek!

Pok dzięki, przekażę Mamicie:)

Chcę sowę bo to jedyne w moim zasięgu gotówkowym...wolę Sfinksa, Devona, Rosyjskiego, Brytyjczyka lub Snowshoe ale cóż...Życie weryfikuje moje wybory:)

Oliwka zadowolona:) Cieszy się, że zostaje i jednocześnie obawia tych weekendów z matką...odpadną jej nasze wyjazdy, baseny, mecze:(

Poczku nie było pączka! SKANDAL! jutro nadrobie:-D ja się na przytulakach nie znam, korzystam z rad koleżanek :) Pamiętam, że moja chrzesnica tylko z pieluszką tetrową zasypiała, ani misie, ani inne szmatki nie wchodziły w grę, a te z głowką tak mi się podobają:zawstydzona/y: jak nie Zuzia to ja będę z nimi spać:-D:-D
Ciesze się, że miałaś udany dzień :)

witam sie z ostra depresja przed 'pourlopowa" ... :/
zjadlam kolacje 3 nalesniki z nutella i staram sie nie myslec o tym ze jutro wyjazd!

carola : super ze oliwka zostaje z wami :)))) i ze z tego faktu sie cieszy :)

Rurka mój Daniel dalej śpi z pieluchą tetrową;))) tylko teraz ma taką z pieskami;)) ale i tak ma jeszcze dwie maskotki do spania-pieska Czu czu i lemura;)) ale pielucha i tak rządzi od urodzenia, podobnie u Mai;)

Oooo właśnie, jutro naleśniki z nutellą i bananem:)
Jos cieszę się, że wracasz i będziesz częściej na BB :) Jak dzieciaczki?:)

o i kocurku - miałam ci powiedzieć - my mamy takie krzesełko do kąpieli - kupiłam przy Emilce bo Karola miała wanienkę. Super się sprawdza w brodziku - my mamy taki głęęęęęboki brodzik i Karola sama w nim siedzi a Emi odkąd nauczyła się siedzieć samodzielnie to z niego korzysta - mega pozytyw dla tego wynalazku :tak::tak: Ja zapłaciłam 100 zł za to cudo. I niedługo będę musiała sprzedać bo Emi powoli z niego wyrasta :-pJak chcesz to mogę ci za miesiąc wysłać to ustrojstwo :tak: bo dziewczyny już się powoli razem kąpią bez wywrotek :tak:

rurka - to ci wyślę tego króliczka z sukieneczkami :-p

reklama
Sol dziękujemy :)

Koleżanki a poradzicie mi jeszcze w sprawie kocyka? Bo do wózka chciałam grubszy kupić, taki pluszowy, a do domu taki cieńszy np polarowy... to dobry pomysł??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry