• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka -ja mam dwa cienkie polarowe - bo trzeba prać co jakiś czas i jeden większy akrylowy puchaty i to mi wystarcza. Ale do tego mam kilka innych cienkich polarowych większych do zabawy, na spacerki itp.

Witam się wieczornie!

Zniknęło mi się - a to mama dryndnęła i wisiałam z nią na tel., a to wyprawiałam Mię na przejażdżkę z tatusiem, a to loty musiałam sprawdzić do Danii i tak zeszło... :zawstydzona/y:

Jak tam wieczór?

Pok dzięki, przekażę Mamicie:)

Chcę sowę bo to jedyne w moim zasięgu gotówkowym...wolę Sfinksa, Devona, Rosyjskiego, Brytyjczyka lub Snowshoe ale cóż...Życie weryfikuje moje wybory:)

Oliwka zadowolona:) Cieszy się, że zostaje i jednocześnie obawia tych weekendów z matką...odpadną jej nasze wyjazdy, baseny, mecze:(

Pies lepszy :D
oj takie weekendy ciezkie. Ja takie mialam. Mama z siostra i ojczymem razem a ja musialam jechac do taty i taka sie zawsze czulam przez to troche obca. Przez dobre 7 lat nie mialam pojecia jak weekend w domu wyglada. Nawet po latach nie wspminam tego za dobrze, mimo ze u taty na weekendy bylo fajnie, milo i niczego nie brakowalo ale chyba samo to, ze musialam tam jechac.. To nie byla kwestia chcenia... Jak nie pojade to tacie bedzie przykro, jak pojade to mnie cos ominie.. I ja tak cale zycie wolalam sama przecierpiec niz zeby mamie lub tacie sprawic przykrosc. Nie wiem czy to kgokolwiek wina, chyba nie. Ehh sie rozgadalam a chcialam tylko powiedziec, zebys ode mnie oliwke ucalowala! Biedna dzielna dziewczynka!

O, mamo! Już 22 zaraz, więc pora do wyrka! :zawstydzona/y: Ostatnio się tak kładę wcześnie, ale zawsze z książką. :tak: Hmmm, jeszcze dobrze nie wleciałam, a już muszę zmykać...

Dobrej nocki w takim razie!
Do jutra!

reklama
2 sprawy.

1. Czy ktoras miala w ciazy na moim etapie bole krzyza i kosci ogonowej. Chcialam pojsc do lazienki i ledwo na nogach stoje... Masakra :( to tak ma byc? taka moja uroda czy moze to tez byc oznaka czegos zlego? a moze to moje urocze, ksiazkowe tylozgiecie macicy daje o sobie znac? krzyz przed @ to mnie bolal zawsze ale nigdy az tak i nigdy nie sama kosc ogonowa...
a tez tak teraz mysle, ze duzo dzis pilam jak na mnie a nie robilam siku... hmm.
pok - analityk :)

2. Mniej powazne :) ale prosze o szczere odpowiedzi. Myslalam czy jutro nie przejsc sie w centrum do dwoch/trzech dzieciecych sklepow i nie kupic pierwszego bodziaka... Ale moze wstrzyac sie do II trym abo chociaz przyszlego tyg... Pojutrze usg przesiewowe, to moze sie wstrzymam? Z reszta jak dupsko nie przestanie bolec, to nawet siku nie pojde :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry