• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja nie kolezanka? ze mna sie nie mozna podzielic? :-p

3 psy? jezusie.. ja mialam 1+10 kiedys przez 3 miesiace i juz nigdy wiecej niz 1 psa nie wezme :) wychodzic z tym trzeba na spacery dlugie, jedzenie, szczepienia, leczenia... pamietam jak moj pierwszy pies zachorowal na nosowke, to leczenie kosztowalo 2 owczesne pensje mojej mamy :szok: a potem jeszcze psica tone operacji w zyciu przeszla. i ile to placzu potem...
strasznie bym teraz psiaka chciala ale to raczej dlugo nie bedzie mozliwe. nie ma z kim zostawic jak bedziemy chcieli wyjechac na wakacje czy do pl.. poza tym do wiekszosci parkow wstep dla psow wzbroniony, las daleko a tak psa w betonie meczyc nie chce.
czyli podsumowujac zazdroszcze Ci zwierzakow. kota nie :P ale psow jak najbardziej.

w paseczkach sie zakochalam od pierwszego :) i to takie cieplusienkie jest :)
duzo jednak bedzie latwiej kupowac jak sie dowiem czy to chlopiec czy dziewczynka, bo wiekszosc tych rzeczy niestety mocno na plec nastawiona.
i strasznie to wszystko drogie ;/

Ostatnia edycja:
Paula to Ninka imię wybrała...ja zatwierdziłam bo lubię Zmierzch :))) Miałam jeszcze do wyboru Minnie/Daisy (2w1) więc Bella wygrała:)

reklama
ja też bym bella dała, a przecież samo imię oznacza piękna;))

oki mykam oglądać film z mężem-dziś wieczór dla nas;)))

Karola jutro postaram sie puścić paczkę kurierem-papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry