• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hahaha:)))
Made jest pełno takich ogłoszeń...a te z cukierkowymi zdjęciami to nowy typ przekrętu Nigeryjskiego...
PACZAJCIE:
ładny perski kociak do adopcji - Lubelskie
to jeden z wielu...
piszesz o kotka a oni łamaną polszczyzną z tłumacza chcą Twoje dane i że ich kurier przywiezie kuota i kasę chcą...nękają,piszą itp

MADE lepiej nie oglądaj, bo oszaleć można - niektóre są po prostu tak piękne, że aż dech zapiera i nie chce się wierzyć, że robią śmierdzące koopy, sikają do pudełek w szafie i drą sofy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj Kocie, nie jest tak źle :))))

Ajajajaj zaczynam się martwić...Pani coś wspomniała o maści na ogonek, kropelkach i NIZORALU:szok: ŻEBY DZIECI UCZULENIA NIE DOSTAŁY?????? WHAT????????????????????
A na sms-a czy kicia ma szczepienia wszelakie olała i gdy zadzwoniłam to rozłączyła i wyłączyła telefon:szok:
Ojjjjjjjjjjjjjjjjj, coś mi tu śmierdzi...i nie jest to kooopa...

Kuotku :eek: ale Ty jesteś inna, prawda? :-):-):-))))
A nawet gdyby....to i co z tego :zawstydzona/y:

Olivka :szok: matko święta! No proszę Cię......ja taka ufna cholera...

reklama
Chyba przemyślenia wymaga ten kuot hamerykański.... wraca persol na tapetę...choliwcia...

Kocie ona sama prosiła między 19 a 21 o kontakt...
przerażają mnie te teksty o maści ''na ogonek bo jak mrozy były...'', kroplach i nizoralach...
to daleko nie jest ale jechać 120km żeby się przejechać?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry