• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny - zrobiłam porządki - mam do sprzedania kompletne łóżeczko z wyposażeniem:
łóżeczko z szufladą z wyjmowanymi szczebelkami
dwa komplety ochraniaczy - niski i pełny wysoki
4 komplety pościeli
3 prześcieradełka
2 kołuderki + 1 podusia
rożek, kocyk, organizer, ceratka
przewijak z prześcieradełkiem
karuzekla

Do tego mam do sprzedania śliczny komplecik do wózka - kołuderka z podusią cieplutkie bo polarkowe z watolinką w środku.
Cena do konsultacji :-p

To sobie porządki zrobiłam :laugh2:

Ostatnia edycja:
Pok NIE:) Zwłaszcza, że jak urodzisz to chyba ciepło będzie u Was?Ja jak miałam za długi rękawek to podwijałam a na śpioszki np zakładałam cienkie skarpetki...to wieczorem a w dzień sam pampers i podkoszulek bo cieplutko było...

No co za kuźwa debile?????????????

Aborcja po urodzeniu - szokujący pomysł naukowców
Dawno nic mnie tak nie zszokowało i zirytowało.

Bedzie wrzesien... Albo pazdziernik :) haha kto to wie? We wrzesniu bywa bardzo cieplo a bywa chlodno... Roznie. No ale uspokoilas mnie, ze rozmiar 56 na mniejszego bąbla i nie bedzie mu to przeszkadzalo.

A pomysl nie jest nowy.. Spartanie tak robili przeciez.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
BabyGirl: Unisex Collection: Circus | Gap
jutro zagram w jakiegos totka!

reklama
ok proba nr dwa :wściekła/y:
komp mi sie zawiesil :angry:

moj dalej w domu wiec czasu brak na wszystko ... ale nadrobilam was :-D

Witam się!

Ale jaja, mój M. ma lot służbowy do Kopenhagi i jego szef zasugerował, żeby M. wziął nas ze sobą, on nam opłaci hotel, a my będziemy mieć długi weekend w Danii. :-) M. ma tylko kilka h spędzić u klienta, a reszta czasu dla nas! :happy::happy::happy:
A teraz zagwozdka... Jak zrobić takiemu szkrabowi zdjęcie do paszportu?!?! :eek::confused: Jak poczytałam o wymogach, to aż mi włosy dęba stanęły! Niby jakim cudem mam utrzymać w pionie taką Mię, co jeszcze główki sama nie trzyma! :zawstydzona/y: No nic, trzeba będzie próbować, bo na pewno nie zrezygnuję z tego wyjazdu! :tak:

super wam sie trafilo :)))
widze , ze juz fota zrobiona :)
my robilismy jak maly mial 3 tyg.
masakra u fotografa :/ kazal nam malego posadzic !! ta taborecie i tak trzymac zeby mnie widac nie bylo ... nie powiem zeby to latwe bylo :rofl2:

Informuje że skończyłam książkę kucharską, jak ktoś jeszcze chce to meila na pw bo wysyłam.
Zaraz podoczytuję jak zdąże i poodpisuje

ja poprosze :))) asionek31@wp.pl

Asionek to chyba dobrze, że w końcu w domku jest?

no dobrze , ale na bb czasu nie ma heheh
super , ze rozprawa przebiegla pomyslnie :) mama pokazala klase ehhh

Ojajaj widziałam kciiulkę:) piękność:))) najpóźniej w niedzielę będzie u nas:)

Zobacz załącznik 442649Zobacz załącznik 442650Zobacz załącznik 442651

sliczny kociak :)
doczytalam , ze cos babka kreci... nic poczekaj napewno trafi sie w koncu jakis kociaczek :)

NIEEEEeeeeEEEE..!!!!! Jeśli mogę coś w tej kwestii...... :-p:sorry::sorry::sorry: Weź brytyjczka niebieskiego - jest krępy, ale uroczy - taki koci MISIO :-)

kiedys jak juz bede mogla miec kota w koncu to wlasnie bedzie brytyjczyk :))) od dawna wzdycham do niego hehe
no boskie miski sa :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry