• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol a ja sie nie zglaszam, bo transport tego do mniebedie pewnie drozszy. Iz ustawa przewidziala :) mozezdjecia pokaz, to sie ktos zainteresuje :)

U mnie dom wariatów...Oliwka z K. się bawią ,pies biega za nimi, gryzie, szczeka...

Dobranoc:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wystawię aukcję jak tylko pozbieram zdjęcia a muszę ich poszukać bo łóżeczko już złożyłam niestety. Za to zrobię fotki wzorków pościeli i całej reszty. A trochę tego jest. A może macie kogoś kto tej części wyprawki jeszcze nie ma a chce za małe pieniądze??? Bo u mnie już wszystkie mają maluchy i więcej niet. Zresztą - ja mam dwie koleżanki w CK więc... :zawstydzona/y:

Zapytałam się mojego chłopa co robi Emilka - oto co usłyszałam:

"Bawi się w Narnię"

Hmm - na początku - co on ćpał - po chwili słyszę - "No próbuje do szafy się dostać i wleźć"

Mężczyźni - dzieci kochane ;-)

Dzień dobry! Długo się naczekałam na takiego cukiereczka i w końcu dostałam - tylko 4 pobudki w nocy na karmienie bez dłuższych przerw :-) Ależ to przyjemne uczucie, mam tyle siły i energii, że nie wiem za co się zabrać! A jak u Was????

hej kobietki

kurcze mojej małej spuchła górna powieka w oczku i wygląda ogólnie jak po dobrej walce bokserskiej, jakieś rady??? posmarowałam lekko fenistilem, dałam jej trochę wapna - a'la odczulające przecież...

reklama
dzien dobry...
a moje dziecko mnie rozpieszcza ostatnio, w dzien moge sobie polezec a ona bawi sie sama a w nocy pieknie spi.dzis miala 14h snu .zasnela mi w samochodzie o 17 jak jechalam z nia od mojej siostry i myslalam ze mi sie obudzi okolo 19 a potem bedzie broic ale ku mojemu zdziwieniu obudzila sie na siusiu o 2 (pomyslalam ze teraz bedzie broic bo wygladala juz na wyspana), poszlysmy siusiu, wzielysmy z salonu Apsi Deisy i do lozka i tak spala do 7,30.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja kochana chce zeby mamusia sily zmagazynowala

Lil gratuluje udanej nocki
Sol ja niestety juz mam tego typu wyprawke po Iwonce
Paulina czesc. w sumie zrobilabym chyba to samo. ale jak nie zacznie odpuszczac ta opuchlizna to pojechalabym z nia do lekarza , niech zobaczy co sie tam dzieje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry