• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lil widzisz ? sen proroczy :-)a niech ci sie jeszcze czasem tak przysni bo ja bardzo chetnie pospie.oczywiscie od 2 do 4 nie spalam. nie wiem o co chodzi ale co noc nie spie w tych godzinach.

Paulina jakbys potem potrzebowala to na rozmiar 18-23 mam duzo bodziakow , ale tylko na krotki rekaw bo na dlugi mam tez duzo ale zoltych i zielonych to zostawie dla malego

Monia nie ma co zazdroscic , u nas pierwsza przespana nocka byla jak Iwa skonczyla 1.8 roku.teraz wynagradza mamusi:-)

rureczko jak tam?co slychowac?

Paulina a swoja droga Majeczka musi byc duza , Iwa wyrastala mi z tych bodzikow okolo 10 miesiecy gdzies .:-)

Wiolu moja noc równie rewelacyjna jak Twoja, bo w łóżku a nie tojlecie :-D wczoraj po południu spotkałam się z koleżanką z byłej pracy, ponarzekałyśmy sobie, powspominałyśmy, pośmiałyśmy się ;-) Łukasz się dostosował i mało chrapał, rano tylko coś go napadło i mnie zmacał, ale moje DAJJJJJJJJJJJ MIIIIIIIIIIII SPAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆC skutecznie go zniechęciło:-D:-D
A jak z mężem? zgrzeczniał??

rurka to ty az taka ostra jestes?:-D:-D:-Dbiedny Lukasz, az mi sie go szkoda zrobilo:-D:-p.
a co do nas to wczoraj bylo ostro, na noze wrecz...ale ostatecznie stanelo na moim.

Wiola bo jemu się zawsze z rana zbiera na jakieś cudowanie jak mi się chce spać:-D ni ma tak dobrze:-) nie szkoduj go wcale, aż tak źle nie ma:-D

Paulinka :*

rurka a ja wlasnie wole rano, bo wieczorem nigdy sily nie mam na TOTAMTO:-)

Paulina ostro bylo, juz dawno sie tak nie poklucilismy, ba nie pamietam zebysmy sie az tak klucili.a to dopiero prawie 4 lata po slubie , co bedzie dalej?:szok:;-)

reklama
O luuudzie ja TEŻ WYSPANA - tylko 3 pobudki !!!!! Witajcie :-):-):-)

Gdybym jeszcze nie musiała nastolata wychowywać z rana i gardła zdzierać, tudzież wstydu przed sąsaiadami sobie robić :-pto by było idealnie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry