• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie ma co gdybać:)
Pani doktor mówiła, że prawdopodobnie taka jej uroda...czasami tak jest, że dzieciaki już łapią infekcję i potem to się ciągnie.
Pobierzemy wymaz i będzie wiadomo.

monia :eek: weź no mnie naprowadź, bo ja już stara i skleroza się mnie czepiła ;))))

Olivka - lekarz Ci pewnie każe odstawić wszelkie płyny do higieny intymnej
i zaleci stosowanie zwykłej wody, a najlepiej przegotowanej. Dobrze jest przemywać
to miejsce naparem z nagietka :)
Zmieniałaś może płyn do mycia, proszek do prania....? Może tutaj należałoby
się dopatrywać winowajcy.....albo przyniosła to z przedszkola....

No nie, nie zmieniłam, używam zawsze tych samych...choliwcia, rok temu miała to samo... Akurat byłam wtedy w NOVUM i nawet ją zbadali...powiedzieli, że mała infekcja i zalecili właśnie wymaz przy nawrocie...
Szkoda mi biduli bo boli ją i piecze.

Made to nie Tyś sklerotyczka tylko ja żem ślepa i źle przeczytałam albo zapamiętałam:-)....to nie Ty pisałaś o pw wczoraj;-)
Już się nie czepiam :-D

Kurcze ja nawet nie wiedziałam że takie maluchy moa chorowac na takie rzeczy... jakoś mi się zawsze z dorosłymi kojarzyło...

Monia my od listopada w spacerówce śmigamy-Maja miała prawie 4 mies. jak się przeprowadziliśmy bo była taka jazda w gondoli,że szok-a na spacer wychodzę zazwyczaj jak jest jej pora spania-popaczy trochę i zasypia;))

oki, mała dobiera się do kapci brata...czas ją nakarmić i do spania położyć

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry