• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka ojjj wiem o czym piszesz:)))) chociaż teraz to ani rano a ni wieczorem mi nie pasi...wieczorem padam a rano spać mi się chce.... dobrze że jeszcze są pory pomiędzy:)):tak:

Wiolka to już nie zazdroszczam:))

Paulina moja jakoś powoli rośnie bo jeszcze się mieścimy w niektóre 3-6 bodziaki....

reklama
kocie witaj:-)
wczoraj bylam w obuwniczym zeby Iwe kapcie kupic , oczywiscie zadne jej sie nie podobaly i dalam spokoj, kupie jak sama pojade do miasta. ale widzialam sliczne baleriny z korneckiego i rozchorowalam sie na ich punkcie...:-)

Witam :))
Zapomniałam się pochwalić....moje dziecko.....to wyjące, spało wczoraj od 16:00 do 18:30 :szok:
Wymontowałam gondolę, zamontowałam spacerówkę, wsadziłam, powoziłam
i.......DZIAŁA!!! :-D))) Teraz siedzi w wózku już godzinę, bawi się zabawkami,
gada....no nie poznaję dziecka :huh:
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę....mogę w końcu iść spokojnie
do toalety :eek: i nawet przeczytać gazetę :)))))))))))))))))))
Aha....i też spałam wyśmienicie! :-p

Asionek &&&&&&&&&&&&&&&&
Kurka, byłam z Ninką u lekarza...ma silną infekcję pochwy. Właśnie mamy jechać do ginka żeby wymazy pobrać. Podobno teraz dzieci miewają już nadżerkę:szok:.
A ja przecież dbam o nią, myję, używam specjalnego żelu do higieny intymnej dla dzieci, bielizna codziennie świeża, często kupuję nową...
Nie wiem co jest... biedactwo moje...

Karola może rzeczywiście nadto dbasz... a Ninka ma gąbkę do kąpieli???jeśli tak to w pierwszej kolejności wyrzuc cholerstwo, ja w ciąży z Danielem przez to cierpiałam

a może w przedszkolu złapała coś w toalecie???

Carol biedna Ninka:( Oby szybko przeszło....

Made a Ty chyba mi pw miałaś przesłać????:)

O to może i ja spacerówke bym juz wyjęła.... Bo my nie spacerowałyśmy od grudnia... ospa nas dopadła tuż przed świętami, a potem były mrozy i tak od razu pani doktor na mróz nie kazała. No i teraz można by juz powychodzić... Tyle że moja z tych patrzących we wózku... Robi wielkie oczy na wsio dookoła i spac nie chce...

reklama
Made nie, gąbki nie używa...
Mam takie małe ręczniczki delikatne, do każdej kąpieli czysty używam.
Mam nadzieję, że ginek powie nam dlaczego tak się dzieje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry