• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zjadłyśmy kaszkę mannę i dokazujemy - MAMA BAW MNIE!! :-p No cóż.....
Ale kawę w międzyczasie zrobiłam, tylko mi wystygła :dry:
Szukam barierki ograniczającej dla psa, ale takiej, żeby można było jeszcze normalnie drzwi zamknąć.. ciekawe czy są.....

reklama
Olivka - to pędź i wracaj z wiadomościami ;)

Kocurek - a u Ciebie wózek nie działa?

monia - a czepiaj się, czepiaj....:-):-):-) nie będzie mi przynajmniej smutno :))))

Kocurku! Czy ufoki mają być w jakiejś konkretnej gamie kolorystycznej?
Czy szaleństwo kolorystyczne?
Chodzi mi o całokształt....kolor ufoków i tło ;)))

Ostatnia edycja:
Oooo MADE jakie wieści???? Bardzo się cieszę!! :-):-):-):-)
U nas w wózku uspać potrafi tylko tata, jeżdżąc po domku :-p No ale to się zdaża raz na tydzień może, więc się nie liczy :-D Ja spacerówki jeszcze nie montuję, bo moja w gondoli siedzi i ma tam ponawsypywane zabawki i przebiera w nich :tak: Poza tym często jeszcze śpi w gondoli. A usypianie to 90% przy cycu :-p

zazdroszczem usypiania we wózku...

My mamy kombajnowy wózek (typ 3w1) i we bagażniku pod blokiem bo nie dałabym rady na 3 piętro nosić... Jak była malutka to spała w gondoli...
Jak byłam w domu to też tylko przy cycu zasypiała. A teraz lulac ją trzeba... ale jak mama jest to lulanie nie pasuje i cyc musi być...

To teraz będziemy trzymać &&&&&&&& żeby Zygmuntowi się utrwaliło :tak::tak::tak::tak::tak: I żeby mama mogła spokojnie o celebrytach poczytać :-D:-p

MONIA hej!! :-) też mam kombajna :tak: Wczoraj zasuwałyśmy w foteliku samochodowym po moim starym blokowisku.Było fajnie! Małej zdecydowanie bardziej podoba się 30 tysięczne osiedle bloków i zróżnicowane asfalty, niż te perfekcyjne domeczki i perfekcyjna kostka brukowa :tak:

Ostatnia edycja:
Kocurku - u nas też tak to wyglądało, że 90% przy cycu...wózka nie używałam w ogóle,
ale od wczorajszego popołudnia wszystko się przewróciło do góry nogami :-)))
Karmię go przy cycu, później szybko do wózka....energicznie spacerujemy i ......
zasypiamy :-D))))
Chcę Ci powiedzieć, że on cały czas siedzi w wózku :szok: od przeszło godziny :-p
lalala lala lala la la la lalalalalalaaa la la la.........gorąca kawa, to jest to co made lubi najbardziej! :))))
Hopaj siupaj :-)

Właśnie miałam pisac że piję drugą kawe z kuleczkami kokosowymi:))
Jak dobrze że sa szkolenia z ciastkami dla uczestników:)) i że przyjaźnię się z pokojem który trzyma ciastka:))
Kuleczkę?:)
Zobacz załącznik 442936

Made ile Twoje dziecię ma bo suwaczka nie masz....

Kocurek a widzisz małe a juz gust wyrobiony:))

Ostatnia edycja:
monia - zaczyna się od mojej nastoletniej złośnicy, która lat ma....13! :szok:
ale rocznikowo 14 :-)))) to ten wiek kiedy się jeszcze pcha lata do przodu :-)
następnie jest Maniek, który w styczniu skończył 2 lata i wyjec Zygmunt, który ma
5 miesięcy i 12 dni :-))))
Tak to wygląda......:eek: jeszcze chcemy kota :))) do kompletu!
I poproszę jeśli można....o dwie kuleczki :-p

Kocurku! Pytałam o kolor ufoków!

reklama
MADE Przepraszam, musiałam pominąć :zawstydzona/y: YYYYYY........hmmm... <drap drap zgrzyt zgrzyt>
Pokoik ma białe podłogi i białe ściany i czarno-brązowy fotel Poang i stolik Lack, łóżeczko de viva prostota biało-ciemnobrązowe i patchworki niebiesko-brązowo-kremowe... To może by ufoki też w tych kolorach... :confused:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry