• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kotek piękniaste te ufoki!!!!!!! i tak wszystkie będzie Oleńka mieć w pokoju??
Super będzie miała:))

Paulina ja zawsze garnierem farbuję... a co do koloru to:confused::confused:

idę ściągać mleko, za pół godz wracam:)

Ostatnia edycja:
hejka

u mnie 2 pobudki ale i tak jestem zombie...chyba stres poporozowy :)

asionek : nie wiem o co chodzi ale &&&&&&& :)

nie dam rady nadrobic przejzalam w locie tylko kilka postow ...:zawstydzona/y:

u mnie blogi spokoj, poldek sie dorwal do zbéawek po 2 tyg. nieobecnosci i "nie ma " go od 8H30 trano jak tylko wstal :)
podloga juz usiana wsyztskim i wszedzie ale jaki spokoj :) nawet nie reaguje jak rozmaiwam przez telefon a normalnie zawsze chce cos tam powiedziec komus :) zero, nawet nie wie ze kolo niego jetsem, czy gdzie jetsem w mieszkaniu :) a filut wstal przed chwila i kontempluje :)

ograniam walizki, pranie i reszte zeby weekend jako tako nam sie zylo w mieszkaniu ;)

doszly moje fanty - pod moja nieobecnosc , i sie wydalo :) hahahahahha maz odebral 6 przesylek a kilka innych czeka na poczcie/u strozki i w punkcie odbioru przesylek ;) maz nie zdazyl wszystkiego odebrac lol :)

garnuskzi WMF takie piejne ze sie napatrzec nie moge choc nie jestem gotujacy typ czlowieka - te uwielbiam :) az mi zal ich brudzic zarciem :) postawie na meblach jak rzezby i bede ogladac :)

Jesteśmy, Ginek powiedział, że to norma u 4/5 latek a potem u 9/10 latek, pchają paluszki, w przedszkolu siadają na jeden sedes itd.
Kazał myć rumiankiem i na noc kilka dni leciutko smarować Clotrimazolem.
Ja dostałam antyki dzisiaj, robimy minimum pół roku przerwy a potem zobaczymy co dalej...

carola : ajjj... biedna ninka :/

kocie : filutka filozofowanie to mnie powoli zaczynba martwic, wsadzam go w transat z zabawkami wiszacymi, w mate edukacyjna... a on dalej sobie rece oglada :) a wlasciwiew 75% prawa reke :) od miesiaca prawa reke oglada dzien w dzien... ???? :confused::baffled::szok::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry