paulina.pro
Fanka BB :)
dobry....
Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak poczytałam o wymogach, to aż mi włosy dęba stanęły! Niby jakim cudem mam utrzymać w pionie taką Mię, co jeszcze główki sama nie trzyma!
No nic, trzeba będzie próbować, bo na pewno nie zrezygnuję z tego wyjazdu! 
MARY niestety nie można szybko wprowadzać nowości. Szybko tzn., dzień po dniu.
Wg. naszego pediatry zaczynamy od kleiku ryżowego na mleku- 1, 2 łyżeczki w pierwszy dzień, trochę więcej w drugi i trzeciego dnia największą porcję(do maks. 100g). Zero laktozy kopytnych, białka kurzego.
Alergia na białka krowie, jak wiesz jest najczęstsza, ale nie można wykluczyć innych popularnych alergenów, czyli wszystko co zawiera orzechy, kakao, soję oraz ryby idą w odstawkę.
Jeden nowy pokarm przez trzy dni. Potem kolejny przez 3 dni itd. Obserwujesz córkę. Nie podajesz pokarmu, który wywołuje niepożądaną reakcję. A gdy zdarzy się coś takiego- poinformuj pediatrę. Mam nadzieję, że tego nie zlekceważy...![]()
No, ale spróbujemy. U nas w zasadzie jedyne, co Mia będzie mogła zjeść, to Sinlac, więc spróbuję jej to na Nutramigenie przygotować. Mam zamrożone swoje mleko - kilka pojemniczków, ale jak jej posmakuje na moim mleku, to może nie chcieć jeść tego na Nutramigenie, nie?...
Ja aż się boję, co powie pediatra, skoro oni mają takie podejście tutaj, że zanim wypiszą receptę na Nutramigen, każą niemal testować na dziecku zwykłe MM!!! Na dziecku, które wymiotuje zwykłym MM!!!
Nam jakimś cudem dała receptę od razu, ale powiedziała, że takie są zasady... My mamy wizytę kontrolną 23.03., ale aż mnie trzęsie na samą myśl! 
Gratuluję wzrostu wagi! U mnie spada i też jestem wniebowzięta!